Papoušek nádherný

Prodám Papouška nádherného - Prodám papouška nádherného 2.0, kr. 23, 1000,-...
Zkuste jim párkrát naklíčit nějaké semena třeba se chytnou. Nějaká semena, zrní a fazole vhodné k nakličování. Mám to focené z téhle knihy , docela slušný rádce.
Jirka1111
napsal(a):
Samec se nechce pařit, samice chce, pořad knuči a nemuže ho donutit. Jsou oba 2018. Davam vaječnou michanici, ale nezabira. On pořad jak chlap po dvacetiletem manželstvi...
Da se tomu nějak pomoci?
Pokud máte neharmonizující pár tak neuděláte nic. Stejně tak, jestli je samec tlustý a neaktivní.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Předpovím vám výsledek takového chování páru,6-8 neoplozených vajíček v budce.
atobajus
napsal(a):
Pokud máte neharmonizující pár tak neuděláte nic. Stejně tak, jestli je samec tlustý a neaktivní.
Naprostý souhlas s odpovědí a dodatkem od zborova.
Jen moje postřehy. Samec může jít do toku později, ale spíš to bývá naopak a pak ta čistá vajíčka. Jak ho dostat do toku těžko říct.
Ano, E vitamin, zrající pampelišky, bílkoviny z různých zdrojů, jak zde píší.
Zkuste do míchanice přidávat směs pro nosnice, Já ji roky používám včetně granulí K9 pro psy. Papouškáři, nekamenujte mě.
Jsou i nebarvené granule pro papoušky, ale ty K 9 nebo jiné značkové jsou bez voňavých barviv, která asi neškodí, ale zázraky mimo vizuální dojem nedělají,ale mě se ty psí roky osvědčují.. Mouční červi dělají též zázraky, ale asi je papouškům nedáváte. Mě je penanti a nejen oni s oblibou brali. Ale všeho s mírou.
Moudivláček
napsal(a):
Naprostý souhlas s odpovědí a dodatkem od zborova.
Jen moje postřehy. Samec může jít do toku později, ale spíš to bývá naopak a pak ta čistá vajíčka. Jak ho dostat do toku těžko říct.
Ano, E vitamin, zrající pampelišky, bílkoviny z různých zdrojů, jak zde píší.
Zkuste do míchanice přidávat směs pro nosnice, Já ji roky používám včetně granulí K9 pro psy. Papouškáři, nekamenujte mě.
Jsou i nebarvené granule pro papoušky, ale ty K 9 nebo jiné značkové jsou bez voňavých barviv, která asi neškodí, ale zázraky mimo vizuální dojem nedělají,ale mě se ty psí roky osvědčují.. Mouční červi dělají též zázraky, ale asi je papouškům nedáváte. Mě je penanti a nejen oni s oblibou brali. Ale všeho s mírou.
S těmi červy souhlas, moji astrildi se po nich mohou před hnízděním užrat. JInak používám i doplňkové krmení pro holuby (pro papoušky). Na to nedám dopustit.