Prodám : Rosela penant

Prodám Roselu penant - Prodám 1,0 Rosela penant přírodní r.23 z celoroční v...
800 KčNeregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Pokud to udělá jeden pár tak snad,ale rovnou čtyři to je divné.Problém může být mimo jiné v krmné dávce-"silná strava".
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Klíčené vysadit na začátku snášky,ale to asi víte?Je zvláštní,že to dělá tolik párů-neznám váš chov tak jen tipuji.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Vypadá to,že na letošní sezonu budeme ještě dlouho vzpomínat ne však zrovna v dobrém.
U mě zatím spokojenost, mutační rosely i penanti se chovají dobře, nasedly všechny páry, pouze jeden pár měl neoplozené vejce, ostatní prakticky všechny a začínají se líhnout. Teď před chvílí jsem zkontroloval několik budek a u 6 párů jsou mladé, dohromady přes 20ks. Některá vejce zůstala nevylíhlá.
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
.........velmi vela čistych vajec ma mnoho chovatelov hlavne rozely,alexandre...alebo do tyzdna hynu nakrmené mlade...asi pocasie alebo voda ...
Omylem jsem kliknul, ale ta voda, jak jste to myslel ? Voda může mít různé parametry, včetně teploty, pH, konduktivity, celkové tvrdosti , kyselinové neutralizační kapacity, může být biologicky, nebo chemicky kontaminovaná.......ale nezapomeňte, že u všech chovatelů není ze stejného zdroje,takže nemá společného jmenovatele. Takže tady jste vedle.
JoPe
napsal(a):
Omylem jsem kliknul, ale ta voda, jak jste to myslel ? Voda může mít různé parametry, včetně teploty, pH, konduktivity, celkové tvrdosti , kyselinové neutralizační kapacity, může být biologicky, nebo chemicky kontaminovaná.......ale nezapomeňte, že u všech chovatelů není ze stejného zdroje,takže nemá společného jmenovatele. Takže tady jste vedle.
.. Voda nakoľko viac rozborov potvrdilo antikoncepcnych zbytkov látok v pitnej vode sa rovná čisté vajcia asi tak
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
.. Voda nakoľko viac rozborov potvrdilo antikoncepcnych zbytkov látok v pitnej vode sa rovná čisté vajcia asi tak
Tímto problémem se zabývá mnoho vědců po celém světě již několik desetiletí. Největší vliv byl zaznamenán u některých druhů vodních živočichů,neboť jsou vystaveni působení hormonů ve svém životním prostředí trvale, zejména v povrchových vodách odkud se dostávají do údolních nádrží z čistíren odpadních vod a je problém je odstranit.Vysoko položené vodárenské nádrže typu Římov aj.nejsou zatíženy a z nich jsou napájeny celé kraje uzavřeným potrubním systémem. Odtud riziko zatím nehrozí, rovněž soukromé i obecní hloubkové vrty,minerální prameny, ale z ostatních zdrojů pitné vody to nelze úplně vyloučit. Hledat zde souvislost s problémovým letošním odchovem ptactva nemůže být tím pravým důvodem. To by už dávno vymřelo mnoho druhů vodního ptactva, které jsou součástí těchto přírodních biotopů a ti prospívají dobře,takže problém spíš bude v extrémních rozdílech a prudkých změnách nevypočitatelného počasí.