Andulka duhová

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám andulky duhové mám 7 Samcu jeden za 200k...
200 KčBrzda
XXX.XXX.11.156
Dobrý den, právě jsem našla naše mláďata (10 a 13 dní) poklované na hlavičce, stalo se to poprvé, jsem v šoku 😔.Pravděpodobně to udělala jiná samice, když se jejich matka krmí.
Pokud máte někdo zkušenost prosím o radu, zda např. matku s mladými (samec zemřel) oddělit do jiné voliéry?
Uživatel s deaktivovaným účtem
U anduliek je to normálne, andulky vedia byt dobre sv***ne hlavne samice. Skúste oddeliť tú samicu, čo to spravila (ak viete ktorá a nehniezdi). oddeliť mladé aj so samicou no neviem, aby ich neprestala kŕmiť. Možno v tomto poradí niekto iný, kto to zažil tiež.
Brzda
XXX.XXX.11.156
Voliéra je myslím dost velká, nyní pro 4ks andulek 😀.Rozměrově cca 2x1,5x2,5m VxŠxD, venkovní umístění, krytá ze dvou stran.
Začínali jsme s dvěma páry+minulý rok se přidala 1 mladá samice-náš odchov.Pro mladou samici se nám nepodařilo sehnat samečka…
Pouze jedné samici (ze 3) se vylíhla mláďata, bohužel její partner zmizel, podezírám sousedovu kočku.A nyní téměř 2týdny od vylíhnutí byla mláďata poklovaná..
Uživatel s deaktivovaným účtem
Brzda
napsal(a):
Voliéra je myslím dost velká, nyní pro 4ks andulek 😀.Rozměrově cca 2x1,5x2,5m VxŠxD, venkovní umístění, krytá ze dvou stran.
Začínali jsme s dvěma páry+minulý rok se přidala 1 mladá samice-náš odchov.Pro mladou samici se nám nepodařilo sehnat samečka…
Pouze jedné samici (ze 3) se vylíhla mláďata, bohužel její partner zmizel, podezírám sousedovu kočku.A nyní téměř 2týdny od vylíhnutí byla mláďata poklovaná..
Chovám andulky už přes 18 let a vždy to chce mít ideálně o 2-3 samce více. Nikdy lichou samici.
Nyní bych ty samice navíc oddělila do klece a dokoupila nové samečky (dodržet karanténu) a po odstavení mladých je dát všechny zpět do voliéry.