Prodám

Prodám Roselu penant - Rosela penanat - samec - pomeranč. Telefon 739 161 9...
2500 KčSheesh
XXX.XXX.13.254
Dobrý den,
Chtěl bych Vás poprosit o pomoc s rozeznáním mutací u penantů. Jde o 3 mladé. Děkuji.
Sheesh
XXX.XXX.13.254
vegh
napsal(a):
Su to červené aj modré straky,
Dobře a jaká je jejich cena?
alfonzo
XXX.XXX.0.243
vegh
Kde vidíte modré straky?
Sheesh
XXX.XXX.31.187
alfonzo
napsal(a):
vegh
Kde vidíte modré straky?
A podle Vás se tedy jedná o jakou mutaci? 🤔
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Je to pouze straka v přírodní barvě.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Karel1979
Docela by mě zajímalo,co je žlutá straka.Dle mého názoru pták,který je přírodně žlutý a má na sobě nějakou strakatost.
Toto jsou přírodní penanti straky,potom,třeba oranž straka,modrá straka,kombinace barev dalších a strak.
Někdy téměř před dvaceti lety jsem měl přírodní straky,ale sedmdesát procent bílé barvy,žádnou žlutou.Tam už by se dalo polemizovat o převládání základní barvy a v názvu by to mohlo být třeba jinak,ale držme se srozumitelných výrazů pro všechny další chovatele.
alfonzo
napsal(a):
Karel1979
Docela by mě zajímalo,co je žlutá straka.Dle mého názoru pták,který je přírodně žlutý a má na sobě nějakou strakatost.
Toto jsou přírodní penanti straky,potom,třeba oranž straka,modrá straka,kombinace barev dalších a strak.
Někdy téměř před dvaceti lety jsem měl přírodní straky,ale sedmdesát procent bílé barvy,žádnou žlutou.Tam už by se dalo polemizovat o převládání základní barvy a v názvu by to mohlo být třeba jinak,ale držme se srozumitelných výrazů pro všechny další chovatele.
Joo máte pravdu jsou to obyčejné straky zmatla mne ta druhá a třetí ty jsou hodně žluté koukal jsem na to z mobilu a v rychlosti.Ta druhá a třetí jsou pěkné. Chovu zdar Karel. A cena je podobná co jsem uvedl
Rodiče jsou modrý samec a přírodní samice a letos mají 6 mladých
Dvě skořice
Dvě straky
Jedno lutino
A jedno právě červeno žlutý mladě které má červené oči a nevím co je to přesně za mutaci