Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

vacci

30.6.2021 23:01
vacci

XXX.XXX.15.110

Při bouřce mi spadla větev na venkovní voliéru a prorazila pletivo, přišel jsem o pár hýlů. Nechali po sobě hnízdo se 4 holaty. Myslíte že by mladé dokrmil druhý pár, který teď sedí na vejcích?
Jsou tam s nimi ještě letošní mladí, které ještě dokrmují. S hýly tu asi moc zkuseností nebude, ale nešlo by to tak třeba u kanárů?
Jsou si podobní...
Díky.
V.

Tarzan24

1.7.2021 06:54
Tarzan24

XXX.XXX.254.14

Určitě by se o ně postaral. Tedy spíše s větší pravděpodobností. Museli byste asi udělat větší hnízdo a přidat je tam. Také rodiče více zásobovat jídlem aby ho měli dostatek pro sebe i mladé. Je možné že pokud je mezi nimi a vejci velký věkový rozdíl tak je starší mláďata zalehnou a pod sebou udusí (ale jen uvažuji logicky). Můžete se poradit s odchytovkou a ta vám řekne jak ta mláďata krmit. A co se týče kanárků to úplně nevím. Pokud žerou to samé jako hýl tak asi ano ale co když je nebudou krmit. Hlavně mláďata přes noc nemusí přežít pokud nebudou zahříváni. Přeji hodně štěstí a hezké prázdniny :)

1.7.2021 07:07
hopi

XXX.XXX.208.90

Neuvádíte jací to jsou,mexický,nebo obecný? Před mnoha lety,jako kluk jsem choval obecné a nedařilo se mi je dochovat,vyseděli mladé a nekrmili. Dostal jsem radu od starého pána,který je pravidelně odchovával. Až se vylíhnou,tak otevři klec! S velkým strachem jsem to udělal a světe div se,staří vylétali ven a vraceli se,celé hnízdo dochovali,ale jakmile mladí seděli na okraji hnízda,musel jsem klec večer zavřít i se starými. Teď záleží jestli vám staří poletují kolem klece???

1.7.2021 10:14
HHH

XXX.XXX.90.26

Jsem připraven to probrat s vámi telefonicky:
724140265
H

Přidejte reakci

Přidat smajlík