Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Befeleme

11.7.2021 11:29
Befeleme

XXX.XXX.105.65

Dobrý den,
vím, že je to zde častý dotaz, ale těch možností je tolik a komu není shůry dáno...
Prosím o pomoc při určení pohlaví a mutace. 1.- 3. rodice a mladé a pak mladé a otec.
Mláďat celkem 5, 3x viz 1. foto a 2x další fotografie.
Děkuji.

11.7.2021 13:18
milbe

XXX.XXX.3.119

Befeleme napsal(a):
Dobrý den,
vím, že je to zde častý dotaz, ale těch možností je tolik a komu není shůry dáno...
Prosím o pomoc při určení pohlaví a mutace. 1.- 3. rodice a mladé a pak mladé a otec.
Mláďat celkem 5, 3x viz 1. foto a 2x další fotografie.
Děkuji.

Dobrý den
Podle mého máte pár ve složení 1,0 oranž opalin skořice X 0.1 opalin/ oranž.
Odchov samci oranž opalin/skořice, 0,1 opalin skořice.
Mám to pouze na telefonu a fota nic moc.

Befeleme

11.7.2021 13:42
Befeleme

XXX.XXX.105.65

milbe napsal(a):
Dobrý den
Podle mého máte pár ve složení 1,0 oranž opalin skořice X 0.1 opalin/ oranž.
Odchov samci oranž opalin/skořice, 0,1 opalin skořice.
Mám to pouze na telefonu a fota nic moc.

Rodiče by měli být oranž palid opalin x oranž opalin

11.7.2021 16:06
milbe

XXX.XXX.25.192

Befeleme napsal(a):
Rodiče by měli být oranž palid opalin x oranž opalin

Dobrý den.
Samička na foto není nikde za raná zepředu, ale odchov 0,1 i když nepřepeřený na oranž nevypadá.
Sameček na pallid nevypadá má letky podle foty hnědé ne bílošedé a odchovaná samička je opalin skořicová taktéž letky hnědé.
Fata však mohou zkreslovat

11.7.2021 20:12
SGY

XXX.XXX.44.223

U dospělého 1,0 bych se taky přikláněl k oranž skořici opalín, 0,1 je na oranž opalín hodně tmavá - křídla mi přijdou dost tmavá - není to šedý opalín?
U mladých - rozeznat pallid od skořice je dost složité i naživo, natož podle fotek. Měli mladí hned od začátku tmavé oči nebo zpočátku červené?

Befeleme

12.7.2021 19:25
Befeleme

XXX.XXX.37.241

milbe napsal(a):
Dobrý den.
Samička na foto není nikde za raná zepředu, ale odchov 0,1 i když nepřepeřený na oranž nevypadá.
Sameček na pallid nevypadá má letky podle foty hnědé ne bílošedé a odchovaná samička je opalin skořicová taktéž letky hnědé.
Fata však mohou zkreslovat

Zkusím ještě jedno foto. Ještě dotaz k pohlaví, jsou to 3 samci a 2 samice?

12.7.2021 21:13
milbe

XXX.XXX.96.203

Befeleme napsal(a):
Zkusím ještě jedno foto. Ještě dotaz k pohlaví, jsou to 3 samci a 2 samice?

Dobrý den. Při tomto pohledu je jasné,, že se pletu. Jedná se o 1,0 oranž pallid opalin X 0,1 oranž opalin.
Samci oranž opalin/pallid
Samice oranž pallid opalin

12.7.2021 21:20
milbe

XXX.XXX.96.203

milbe napsal(a):
Dobrý den. Při tomto pohledu je jasné,, že se pletu. Jedná se o 1,0 oranž pallid opalin X 0,1 oranž opalin.
Samci oranž opalin/pallid
Samice oranž pallid opalin

Ještě dodám, že je zde určitá možnost tak jak píše kologa SGY.
Samec se jeví, že je ještě šedozelený a na fotu 4 to přenesl na dceru.
Jsou to však jen třeba nedokonalá fota

Derrylla78

18.7.2021 12:28
Derrylla78

XXX.XXX.97.39

Dobrý den,

jelikož je vláken s touto tematikou mnoho, připojím se s radostí sem, ať zbytečně nezakládám další diskuzi.
Letos poprvé za můj chov se zadařilo odchovat mláďata zpěváků. Tedy přesněji mládě, jedináčka.
Bohužel se stále v tomto směru učím a největší problém mi dělá rozlišování mutací.
Proto se chci zeptat vás, zkušených o radu.
Samec je přírodní, samice je zachycena na několika fotografiích s mládětem. To se každým dnem chystá vylétnou z hnízda.
Proto, zda budou pro vás fotografie nevhodné, přiložím za pár dnů obrázky ze všech možných stran mláděte (křídla, bříško, atd).
Prozatím doufám postačí alespoň těchto pár.

Mockrát vám děkuji za rady a přeji hezký den.
Dana.

18.7.2021 13:41
milbe

XXX.XXX.17.170

Derrylla78 napsal(a):
Dobrý den,

jelikož je vláken s touto tematikou mnoho, připojím se s radostí sem, ať zbytečně nezakládám další diskuzi.
Letos poprvé za můj chov se zadařilo odchovat mláďata zpěváků. Tedy přesněji mládě, jedináčka.
Bohužel se stále v tomto směru učím a největší problém mi dělá rozlišování mutací.
Proto se chci zeptat vás, zkušených o radu.
Samec je přírodní, samice je zachycena na několika fotografiích s mládětem. To se každým dnem chystá vylétnou z hnízda.
Proto, zda budou pro vás fotografie nevhodné, přiložím za pár dnů obrázky ze všech možných stran mláděte (křídla, bříško, atd).
Prozatím doufám postačí alespoň těchto pár.

Mockrát vám děkuji za rady a přeji hezký den.
Dana.

Dobrý den,
Máte pár 1,0 přírodní /skořice X 0,1 opalinová.
Odchov 0,1 skořicová

Přidejte reakci

Přidat smajlík