Papoušek zpěvavý Opalin

Prodám Papouška zpěvavého - Prodám letošní Papoušky zpěvavé Opalinová mutac...
DohodouBefeleme
XXX.XXX.105.65
Dobrý den,
vím, že je to zde častý dotaz, ale těch možností je tolik a komu není shůry dáno...
Prosím o pomoc při určení pohlaví a mutace. 1.- 3. rodice a mladé a pak mladé a otec.
Mláďat celkem 5, 3x viz 1. foto a 2x další fotografie.
Děkuji.
Befeleme
napsal(a):
Dobrý den,
vím, že je to zde častý dotaz, ale těch možností je tolik a komu není shůry dáno...
Prosím o pomoc při určení pohlaví a mutace. 1.- 3. rodice a mladé a pak mladé a otec.
Mláďat celkem 5, 3x viz 1. foto a 2x další fotografie.
Děkuji.
Dobrý den
Podle mého máte pár ve složení 1,0 oranž opalin skořice X 0.1 opalin/ oranž.
Odchov samci oranž opalin/skořice, 0,1 opalin skořice.
Mám to pouze na telefonu a fota nic moc.
Befeleme
XXX.XXX.105.65
milbe
napsal(a):
Dobrý den
Podle mého máte pár ve složení 1,0 oranž opalin skořice X 0.1 opalin/ oranž.
Odchov samci oranž opalin/skořice, 0,1 opalin skořice.
Mám to pouze na telefonu a fota nic moc.
Rodiče by měli být oranž palid opalin x oranž opalin
Befeleme
napsal(a):
Rodiče by měli být oranž palid opalin x oranž opalin
Dobrý den.
Samička na foto není nikde za raná zepředu, ale odchov 0,1 i když nepřepeřený na oranž nevypadá.
Sameček na pallid nevypadá má letky podle foty hnědé ne bílošedé a odchovaná samička je opalin skořicová taktéž letky hnědé.
Fata však mohou zkreslovat
U dospělého 1,0 bych se taky přikláněl k oranž skořici opalín, 0,1 je na oranž opalín hodně tmavá - křídla mi přijdou dost tmavá - není to šedý opalín?
U mladých - rozeznat pallid od skořice je dost složité i naživo, natož podle fotek. Měli mladí hned od začátku tmavé oči nebo zpočátku červené?
Befeleme
XXX.XXX.37.241
milbe
napsal(a):
Dobrý den.
Samička na foto není nikde za raná zepředu, ale odchov 0,1 i když nepřepeřený na oranž nevypadá.
Sameček na pallid nevypadá má letky podle foty hnědé ne bílošedé a odchovaná samička je opalin skořicová taktéž letky hnědé.
Fata však mohou zkreslovat
Zkusím ještě jedno foto. Ještě dotaz k pohlaví, jsou to 3 samci a 2 samice?
milbe
napsal(a):
Dobrý den. Při tomto pohledu je jasné,, že se pletu. Jedná se o 1,0 oranž pallid opalin X 0,1 oranž opalin.
Samci oranž opalin/pallid
Samice oranž pallid opalin
Ještě dodám, že je zde určitá možnost tak jak píše kologa SGY.
Samec se jeví, že je ještě šedozelený a na fotu 4 to přenesl na dceru.
Jsou to však jen třeba nedokonalá fota
Derrylla78
XXX.XXX.97.39
Dobrý den,
jelikož je vláken s touto tematikou mnoho, připojím se s radostí sem, ať zbytečně nezakládám další diskuzi.
Letos poprvé za můj chov se zadařilo odchovat mláďata zpěváků. Tedy přesněji mládě, jedináčka.
Bohužel se stále v tomto směru učím a největší problém mi dělá rozlišování mutací.
Proto se chci zeptat vás, zkušených o radu.
Samec je přírodní, samice je zachycena na několika fotografiích s mládětem. To se každým dnem chystá vylétnou z hnízda.
Proto, zda budou pro vás fotografie nevhodné, přiložím za pár dnů obrázky ze všech možných stran mláděte (křídla, bříško, atd).
Prozatím doufám postačí alespoň těchto pár.
Mockrát vám děkuji za rady a přeji hezký den.
Dana.
Derrylla78
napsal(a):
Dobrý den,
jelikož je vláken s touto tematikou mnoho, připojím se s radostí sem, ať zbytečně nezakládám další diskuzi.
Letos poprvé za můj chov se zadařilo odchovat mláďata zpěváků. Tedy přesněji mládě, jedináčka.
Bohužel se stále v tomto směru učím a největší problém mi dělá rozlišování mutací.
Proto se chci zeptat vás, zkušených o radu.
Samec je přírodní, samice je zachycena na několika fotografiích s mládětem. To se každým dnem chystá vylétnou z hnízda.
Proto, zda budou pro vás fotografie nevhodné, přiložím za pár dnů obrázky ze všech možných stran mláděte (křídla, bříško, atd).
Prozatím doufám postačí alespoň těchto pár.
Mockrát vám děkuji za rady a přeji hezký den.
Dana.
Dobrý den,
Máte pár 1,0 přírodní /skořice X 0,1 opalinová.
Odchov 0,1 skořicová
Papoušci zpěvaví hnízdí v přírodě mnohdy nejenom v dutinách stromů, ale k hnízdění rádi využívají i různé prohlubně a praskliny. Za velmi dlouhou dobu...
Papoušci zpěvaví chovaní v zajetí se chovají převážně v klecích a voliérách. Vnitřní voliéru můžeme zhotovit z různých materiálů. V minulosti (do jist...
Každý, kdo chce držet živého tvora, by si měl uvědomit, že přebírá velkou osobní odpovědnost za životní podmínky, které mu bude ve svém chovatelském zařízení vytvářet po c...