Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.7.2021 11:06
Veronika2000

XXX.XXX.99.186

Dobrý den, mám kanárka harckého, který je oblíbeným členem rodiny.
Před 3 dny začal náhle prskat a vydávat zvláštní zvuky. Bohužel se nemohu spojit s chovatelem jelikož jsem založila kontakt, byl to pán z Malšovy Lhoty.
Kanárek má veškerou péči. Občas v teplých dnech jsem ho dávala na okno, ale tak aby tam nebyl průvan.¨
Kanárek má chuť k jídlu, je veselý a přes noc, když spí nic neslyším. Přesto přes den omezil zpěv a sípe, píská a prská.
Děkuji za radu, popř. kontakt na koho se obrátit.

25.7.2021 19:05
Gloria

XXX.XXX.75.64

Muze mit plicni cervy ktere se vyskytuji jak u amad guldovych tak u kanarku.

25.7.2021 22:44
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Veronika2000 napsal(a):
Dobrý den, mám kanárka harckého, který je oblíbeným členem rodiny.
Před 3 dny začal náhle prskat a vydávat zvláštní zvuky. Bohužel se nemohu spojit s chovatelem jelikož jsem založila kontakt, byl to pán z Malšovy Lhoty.
Kanárek má veškerou péči. Občas v teplých dnech jsem ho dávala na okno, ale tak aby tam nebyl průvan.¨
Kanárek má chuť k jídlu, je veselý a přes noc, když spí nic neslyším. Přesto přes den omezil zpěv a sípe, píská a prská.
Děkuji za radu, popř. kontakt na koho se obrátit.

Gloria má asi pravdu. Veterinář vám dá Ivomec, což je ivermectin naředěný, neředí se vodou, ale pozor 1: 10 nebo 1 : 3 . Pod každé křídlo nebo spíš na krk kapku. Ta koncentrace je důležitá, možno opakovat. Ale prokonzultujte to s veterinářem, který má s aplikací u různých drobných ptáků zkušenost.

26.7.2021 19:46
Gloria

XXX.XXX.75.64

Jak uvadi moudivlaček lečeni ivimec 4 x za sebou po tydnu aby se zliklvidovali vsechny stadia pak vse poradne dezinfikovat od bidelek az po misky samotnou klec a nebo pouzit pripravek scatt

27.7.2021 23:27
Veronika2000

XXX.XXX.46.226

Děkuji všem za pomoc. Nyní musím sehnat veterináře, který mi léky pro kanárka napíše.

5.8.2021 19:11
lumace

XXX.XXX.101.255

Dobrý den
Nevíte někdo kde by se dalo koupit antiparazitikum Scatt? Asi před pěti lety jsem ho kupoval tady na ifauně,ale nemůžu dohledat žádný kontakt, a na googlu jen cizina.
Díky všem za případné info, nebo kontakt.

Přidejte reakci

Přidat smajlík