Andulka černá blackface

Prodám Andulku vlnkovanou - dobrý den, prodávám andulky různé barvy mladé a...
1500 Kč
nikol5511
napsal(a):
Dobrý den,
jaké rostliny jsou vhodné do voliéry k andulkám? Přijde mi ta voliéra moc prázdná.
Prosím o fotky.
Děkuji.
Mrkev, hlávkový salát,ředkvičky,,čínské zelí,lebeda,mléč,jetel,vojtěška...žádné keře neobstojí a nejdéle vydrží pohromadě černá borovice, protože jim nechutná. Fotky lze pořídit, nejdéle do půl hodiny po instalaci.
Já mám kaktusy na skalce už roky ,ale nevím jak by to dopadlo s papoušky.
Vladan74
XXX.XXX.8.21
Horák lutino
napsal(a):
Karviná, Severní Morava, jsou to kaktusy co naši zimu mohou přežít ,ale musí mít dobrou drenáž.
Zkuste loubenku pochybnou. Když ji zasadíte naráz ve větším množství, tak přežije i okus. Je vitální a vyhání šlahouny neuvěřitelnou rychlostí. Málo co mi ve voliéře vydrželo jako ona. Ještě pak ostružiny. Dlouho odolával topinambur, který jsem tam dal v květináči ve velkém množství.
Vladan74
napsal(a):
Zkuste loubenku pochybnou. Když ji zasadíte naráz ve větším množství, tak přežije i okus. Je vitální a vyhání šlahouny neuvěřitelnou rychlostí. Málo co mi ve voliéře vydrželo jako ona. Ještě pak ostružiny. Dlouho odolával topinambur, který jsem tam dal v květináči ve velkém množství.
Super, děkuji za tip.
Karel1979
napsal(a):
Když dáte okolo pletivo tak můžete dát do voliery cokoli musíte rostliny dát do "klece"co proleze tak vám zastupují a máte i okrasné keře ve voliere
Viděl jsem u jednoho chovatele uprostřed voliéry bambus v kleci a byl to krásný živý plot ,co přelezlo to uštípali.
zkuste si zkrášlit okolí voliéry libovolnými keři nebo kytkami a dávejte do voliéry často větve na okus a uvidíte, že budete mít větší radost z chovu, než se dívat na ohryzané stromky a keře ve voliéře. Za chvilku se budete ptát jestli to nebo ono není pro ptáky jedovaté a budete akorát za v..a Jo a dát do voliéry opuncie by napadlo tak akorát ........, který by se chtěl zbavit ptáků s pomalým umíráním.
Honza12
napsal(a):
Mně se osvědčila olše lepkavá, andulky a korely se listů ani nedotknou.
Mě se osvědčilo naopak dávat do voliér papouškům vše čeho se "dotknou" a sežerou. Měli by se v první řadě čím bavit a ne zjišťovat, po čem jim bude špatně. To jsou nápady, ještě si dejte do voliér kaktusy, těch se taky nedotknou. Jsou někde pěkné voliéry s rovnými zobáky, tam vydrží stromy i keře a mnoho druhů na nich hnízdí, ale jinak je snad lepší, když je někdo botanik, tak si to vysadit někam na zahradu, nebo do truhlíku na okno.