Neoféma modrohlavá

Prodám Neofému modrohlavou - Prodám sestavené nepříbuzné páry Lutino + přír...
Dobrý den.ZAčínám s chovem neofém-bourky,tyrkysové a modrohlavé. ZAjímají mě zkušenosti s celoročním chovem venku.Obecně se píše,že na zimu je třeba je dát dovnitř,ale prakticky všichni chovatelé mi říkali,že pokud na ně nebude foukat,nemusím se vůbec bát nechat je venku,a to i modrohlavé,které jsou prý nejchoulostivější.Všechny voliéry mám se záletem,s jednou stranou otevřenou ven.Neprší tam,ale teplota je prakticky jako venku. Děkuji
radulkav
napsal(a):
Dobrý den.ZAčínám s chovem neofém-bourky,tyrkysové a modrohlavé. ZAjímají mě zkušenosti s celoročním chovem venku.Obecně se píše,že na zimu je třeba je dát dovnitř,ale prakticky všichni chovatelé mi říkali,že pokud na ně nebude foukat,nemusím se vůbec bát nechat je venku,a to i modrohlavé,které jsou prý nejchoulostivější.Všechny voliéry mám se záletem,s jednou stranou otevřenou ven.Neprší tam,ale teplota je prakticky jako venku. Děkuji
chov venku jde, také jsem je choval, chce to jim zajistit zálet proti větru a vlhku a pokud to lze tak i výlet ze dvou stran kde nejvíc fouká, použít především silný větve aby měli nohy v teple když sednou
Uživatel s deaktivovaným účtem
radulkav
napsal(a):
My si pořídili nově pár modrohlavých od chovatele, který chová neofémy víc jak 20 let (má kolem 20 párů více druhů) a radil nám je dát na zimu dovnitř. Že jsou opravdu náchylné. Sám jim v zimě temperuje na cca 8 stupňů.
My jsme je dík tomu nakonec dali místo do společné voliéry, kde by mohli i ven, do vnitřní voliéry. Na zimu jim to zandáme ještě polykarbonátem. Snad budou ok. 🤔