Andulky 11/24 - 1/25

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám andulky 11/24 - 1/25. Výběr z více kus...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kikina13
napsal(a):
Mám ve venkovní voliéře andulku. Od začátku prázdnin se chová zvláštně . Pořád sedí na zemi klepe se a když ji něco vyplaší začne se točit a bláznic protože nelítá, nemá stabilitu. Odvčerejška padá na levou stranu nebo přes ocas na záda.
A co na to řekl veterinář? Jestli je to od začátku prázdnin, je to už cca 5 týdnů?!?
Jinak bych tipla, že prodělala mrtvičku a asi trpí i epilepsií - aktivuje to stres.
Něco podobného při leknutí dělala pískomilka, která měla epilepsii (u nich je to příbuzenskou plemenitbou).
Zdravím. Před rokem si mi narodila korela, která má úplně dokroucené nohy. Byl jsem u veterináře a ten mi řekl, že je to degenerace(šel jsem tam proto, že jsem nevěděl, jestli nemá ty nohy zlámané a nebyla by pro něj lepší smrt). Je to samec, má rok a na svoje postižení si zvykl a vyvedl už jednu snůšku mladých(jsou naprosto v pořádku).
Takže si zajděte k veterináři, ale za mě, pokud se stav zhoršuje, což jste i napsala, tak bude lepší jej utratit.
benzinov
napsal(a):
Zdravím. Před rokem si mi narodila korela, která má úplně dokroucené nohy. Byl jsem u veterináře a ten mi řekl, že je to degenerace(šel jsem tam proto, že jsem nevěděl, jestli nemá ty nohy zlámané a nebyla by pro něj lepší smrt). Je to samec, má rok a na svoje postižení si zvykl a vyvedl už jednu snůšku mladých(jsou naprosto v pořádku).
Takže si zajděte k veterináři, ale za mě, pokud se stav zhoršuje, což jste i napsala, tak bude lepší jej utratit.
Takže jste vědomě pustil do chovu zvíře, které je zdegerované? Jako vážně? 😳 Víte něco o tom, že i když můžou být jeho potomci zdraví, mohou danou vadu předat dál další generaci? Je tohle ještě chovatelství?
Já jsem to úplně neplánoval. Koupil jsem si na burze lutino korelu, protože jsem sháněl pro něj samce, ať k sobě někoho má, ale nakonec se z toho vyklubala samice. Snesla vejce do budky pro kralováky, kteří mají budku v záletu a nevěděl jsem o tom. Až jsem si všiml, že samice moc není venku, tak jsem se šel podívat do budky a měla tam 2 mladé. Už je nasednout nenechám a mladé si ponechám, nebo daruju na ochočení. Neměl jsem v plánu je prodávat, to mě ani nenapadlo.
benzinov
napsal(a):
Já jsem to úplně neplánoval. Koupil jsem si na burze lutino korelu, protože jsem sháněl pro něj samce, ať k sobě někoho má, ale nakonec se z toho vyklubala samice. Snesla vejce do budky pro kralováky, kteří mají budku v záletu a nevěděl jsem o tom. Až jsem si všiml, že samice moc není venku, tak jsem se šel podívat do budky a měla tam 2 mladé. Už je nasednout nenechám a mladé si ponechám, nebo daruju na ochočení. Neměl jsem v plánu je prodávat, to mě ani nenapadlo.
Bezte nekam,takove uz zname.
benzinov
napsal(a):
A teď tu o červené Karkulce 😅
Ne, pardon, ale vážně máme věřit, že jste na jaře nepoznal, že se z té lutino vyklubala samice ? Že se k sobě nikdy neměly - nikdy ji samec nekrmil, nepojímal. A zázrakem jako jiné korely neseděly 3 týdny než se mladí vylíhli?
Takže buď si vymýšlíte a nebo jste ignorant, který neví, co se mu ve voliéře děje. Vyberte si...tak či onak namnožit tohoto samce je prostě špatně. Ať to budete omlouvat čímkoli.
Od začátku, co jsem samici koupil, tak trávila většinu času jen v záletu, protože je tam větší chlad, nebo nevím. Nevěděl jsem, že sedí, protože samec má k ní docela agresivní přístup, odhání ji ze své poličky, kde sedává. Každopádně je to moje vina, že jsem si nedal pozor a za to se omlouvám.