Andulka černá blackface

Prodám Andulku vlnkovanou - dobrý den, prodávám andulky různé barvy mladé a...
1500 Kč
Dobrý den,
mohla bych se zeptat co znamená, že mládě andulky (21 dnů) má na prstíku pravé nožky peříčka zakuklené?
Je s tím nějaký problem a jestli ano, jak ho řešit?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tak tohle vidím za 18 let chovu andulek poprvé. 😳
Asi bych to nechala být. Kdybyste je vytrhla, mohlo by mládě víc krvácet.
napsal(a):
Tak tohle vidím za 18 let chovu andulek poprvé. 😳
Asi bych to nechala být. Kdybyste je vytrhla, mohlo by mládě víc krvácet.
Dobrý den,
děkuji za názor a rovnou komentáře využiju abych sdělila co to je kdyby s tím ml někdo náhodou taky problém.
Na holátko se přišel podíval jeden pan veterinář a díval se na něj. Jedná se o vzácnou mutaci, že mu na prstíků je normální kůžička s pírky a ne ta hrubá co má být na na nožičce. Nejedná se o nic vážného jen se bude muset hlídat, aby holátku a následně dospělému ptáčkovy nepřekáželi.
O peříčka by se měli postarat rodiče ptáčka nebo pak samotný ptáček, pokud se tak nestane tak se mají peříčka opatrně pinzetou vytrhnout (až vylétne z budky). Maximálně jednou denně.
Ozzinka
napsal(a):
Dobrý den,
děkuji za názor a rovnou komentáře využiju abych sdělila co to je kdyby s tím ml někdo náhodou taky problém.
Na holátko se přišel podíval jeden pan veterinář a díval se na něj. Jedná se o vzácnou mutaci, že mu na prstíků je normální kůžička s pírky a ne ta hrubá co má být na na nožičce. Nejedná se o nic vážného jen se bude muset hlídat, aby holátku a následně dospělému ptáčkovy nepřekáželi.
O peříčka by se měli postarat rodiče ptáčka nebo pak samotný ptáček, pokud se tak nestane tak se mají peříčka opatrně pinzetou vytrhnout (až vylétne z budky). Maximálně jednou denně.
Já osobně bych to netrhala ani později. Stejně si myslím, že by to časem zase dorostlo. Akorát by ho to dost bolelo.
V životě by ho to omezovat nemělo. Jsou holubi či slepice (např. rousná zakrslá či hedvábnička), kteří to peří mají po celé straně nohy a jsou ok.
napsal(a):
Já osobně bych to netrhala ani později. Stejně si myslím, že by to časem zase dorostlo. Akorát by ho to dost bolelo.
V životě by ho to omezovat nemělo. Jsou holubi či slepice (např. rousná zakrslá či hedvábnička), kteří to peří mají po celé straně nohy a jsou ok.
Dobrý den,
mě to taky překvapilo, ale napsala jsem co mi řekl pan veterinář, kdyby se to někomu taky stalo a nevěděl by co to je.
Já bych se do trhaní nikdy nepustila. Bála bych se že bych mu nožičku pochroumala a nechala bych to radši na přírodě.