Neoféma modrohlavá

Prodám Neofému modrohlavou - Prodám odchov Neofémy modrohlavé r. 6/2024 sam...
Zdravím chovatelé .
Potřeboval bych poradit s chovem Neofémy modrohlavé Violeta . Letos sem si pořídil 1 letou páru . 2x zasedla . Snůška 3 vajec z toho 3 mladé. Po týdnu od vylihnutí všechna mláďata mrtvá. Stalo se to 2x po sobě . Nevíte čim to muže být ? Mladá samička?Nebo něco dělám špatně?
Předem děkuji za rady a odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Majkl101
napsal(a):
Zdravím chovatelé .
Potřeboval bych poradit s chovem Neofémy modrohlavé Violeta . Letos sem si pořídil 1 letou páru . 2x zasedla . Snůška 3 vajec z toho 3 mladé. Po týdnu od vylihnutí všechna mláďata mrtvá. Stalo se to 2x po sobě . Nevíte čim to muže být ? Mladá samička?Nebo něco dělám špatně?
Čím krmíte?
Spíš bych to tipovala na nějakou infekci, pokud rodiče nepřestali krmit. Dával jste mládě na pitvu?
Majkl101
napsal(a):
Zdravím chovatelé .
Když tak mě napište.
Já měla něco podobného u pyrur. CHtěla jsem jim dopřát potom, co zdemolovali starou budku, dala jsem velkou a oni 4 mláďata pár dní po vylíhnutí rozcupovali. Pak neofémy bourci. Samička náhle začala snášet, neměla jsem budku, dala jsem pidibudku, která snad ani nebyla pro andulky, otvor, že se samička do něj sotva narvala, a pět mladých /některé na sobě/ a v pohodě. Ale v případě zadavatele, nevím, neví, jestli ta budka bude zrovna důvod. Určitě bych udělala pitvu.