Prodám

Prodám Papouška nádherného - Prodám papoušky nádherné a Roselu goldmantel....
750 KčTak to mě také zajímá. Jsem líný si o tom něco přečíít, snad mě můj vysoký věk 77 let omlouvá. Ale hned budu hledat.. Domnívám se, že konopí seté jak semena, tak lodyhy by neměly být problém. Nic o tom nevím. Jsem zvědav na fundované reakce. Škoda, že zde někdy někdo nedal dotaz, co ptáci - hlavně pěnkavovití udělají s nezrálými makovicemi. Co vím, zajímá je zralý mák a ne opium ve šťávě.
Kokr
napsal(a):
Jednou jsem dostal radu, že proti škubání si peří je dobré dávat větve konopí. Dávám je pravidelně, ptáci si jich vůbec nevšímají a škubou se dál. Semena samozřejmě vyzobou jako první. Ale pozor, konopí je hodně tučné.
Já jen reaguji na tu tučnost konopí. Zkuste přeposlat srovnání tučnosti konopí a slunečnice. Já už jsem na to starý, líný a neschopný. Výsledek bude jistě zajímavý.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Moudivláček
napsal(a):
Já jen reaguji na tu tučnost konopí. Zkuste přeposlat srovnání tučnosti konopí a slunečnice. Já už jsem na to starý, líný a neschopný. Výsledek bude jistě zajímavý.
Pane Moudivláček proč se podceňujete to srovnání určitě znáte-přeji hodně elánu a schopností.77 není tak moc. JT
Já bych si moc velké starosti s tučností slunečnice nebo konopí nedělal. Ptáci na rozdíl od lidí a to včetně mne, nejsou nenažraní. Mám ve voliéře jednu misku se směsí pro velké papoušky, v druhé misce je směs pro divočinu a ve třetí jsou prosa. Na voliéře teď visí úbory dozrávající slunečnice. Ptáci si vezmou střídavě na co mají chuť a není to jen slunečnice. Je legrace, že malé amadiny bojují se semeny slunečnice a červenokřídlí "mlsají" na drobných semenech a na dozrávající čekance. Ta chutná všem bez rozdílu.