Zebřička pestrá

Prodám Zebřičku pestrou - Prodám žebříčky pestré. Letošní odchov líheň břez...
100 KčJiřiBartek
XXX.XXX.227.44
Dobrý den, chtěl bych se zeptat nějaké informace o zebřičky pestrých.
Jelikož mám zkušenosti pouze s chovem andulek, korel a kakariku, Potřeboval bych nějaké základní rady. Jaký stavební materiál mám dávat zebřičky? Máte někdo zkušenost s tím nejlepším materiálem? (Zkoušel jsem kokosové vlákno ale to až tak moc už nechtějí). V příloze přidávám fotku samečka, daroval mi ho kamarád.Neviem, jestli je to chyba nebo nějaká vada, ale sameček má za hlavou mezi křídly odstávající bílé pírka.
Je to chyba? Mám ho odstranit z chovu? Nebo to je v pořádku?
Za odpověď předem děkuji.
JiřiBartek
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat nějaké informace o zebřičky pestrých.
Jelikož mám zkušenosti pouze s chovem andulek, korel a kakariku, Potřeboval bych nějaké základní rady. Jaký stavební materiál mám dávat zebřičky? Máte někdo zkušenost s tím nejlepším materiálem? (Zkoušel jsem kokosové vlákno ale to až tak moc už nechtějí). V příloze přidávám fotku samečka, daroval mi ho kamarád.Neviem, jestli je to chyba nebo nějaká vada, ale sameček má za hlavou mezi křídly odstávající bílé pírka.
Je to chyba? Mám ho odstranit z chovu? Nebo to je v pořádku?
Za odpověď předem děkuji.
Jelikož jste začátečník a nikdo vám neodpovídá tak reaguji. To peří by takové nemělo být. Není to pelichání a zebřičky se neškubou.
Normální zebřičky udělají hnízdo v budce, v tzv harcké klícce. nebo ve válci z pletiva . Když na zem hodíte hromádku stařiny, sisal, laty trav, nějaké peříčko, chomáčky vaty, budete se divit.
Mluvím o normálních nepřechlechtěných výstavních zebřičkách. Dnes už je věda i z normálního plození i lidí.No uvidíte. My staří už ne..
í
JiřiBartek
XXX.XXX.227.44
Děkuji moc.Ja jsme slyšel o andulkach s podivným peřim na zády prí to je nějaká mutace.Proto jsem chtěl zjistit zda něco podobného existuje u zebřičkach
https://www.chippewaacres.com/Budgies.html