Andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky, různé barvy, vhodné do...
Dobrý den,
mám mládě andulky od chovatele a jedno křídlo jí divně odstává. Někdy ho umí i krásně složit, ale často trčí. Zatím nelétá. Můžete mi, prosím, poradit, jestli se jedná o nějakou vadu nebo zda se to časem samo upraví.
Moc děkuji za radu.
Andulka je mladá, má ještě černou špičku zobáčku, plně černé oko. Mám ji od chovatele, před pár dny vyletěla z budky. Ohledně těch bidýlek nevím co máte na mysli. Má jedno z ovocného stromu s kůrou a dvě dřevěná, opracovaná. Ocas mu roste, je vidět. Chtěla jsem jen vědět, co to má s křidélkem.
Posílám ještě jedno foto. Opravdu myslíte, že jde o fr. pelichání? Nemůže to být z jiného důvodu? Ještě ani poprvé nepreperil.
Ada84
napsal(a):
Posílám ještě jedno foto. Opravdu myslíte, že jde o fr. pelichání? Nemůže to být z jiného důvodu? Ještě ani poprvé nepreperil.
Je na nic,uz vam to podruhe psati nebudu,melete porad svoje ,je preperena a nevhodna k dalsimu chovu. Bohuzel lide berou vse a pak to tak dopada.
Ada84
napsal(a):
Ten pták je min.půl roku starý,a spíš víc!Někdo Vás napálil,bude škublý od rodičů.a pochybuji,že se to někdy srovná,má pravděpodobně poškozená lůžka per,v lepším případě,jinak FB!K.
To, že je mladý, vím určitě. Neuvedla jsem, že jde o andulku výstavní. Šlo mi o to křídlo. Přestože se mi zde dostává reakci, že jde o PBFD, nemyslim si to a překvapuje mě, jak někteří zde reaguji nepřiměřeně. Tím nemyslím Vás. Každopádně děkuji za komentář.
Ada84
napsal(a):
To, že je mladý, vím určitě. Neuvedla jsem, že jde o andulku výstavní. Šlo mi o to křídlo. Přestože se mi zde dostává reakci, že jde o PBFD, nemyslim si to a překvapuje mě, jak někteří zde reaguji nepřiměřeně. Tím nemyslím Vás. Každopádně děkuji za komentář.
Dobrý den,
chtěla jste radu, tu jste dostala. Nikde jsem nereagoval nepřiměřeně. Jen jsem nazval pana, který Vám ji prodal slovem hovado. Za tím si stojím, andulka je nemocná, s tím nic nenaděláte. Je to kruté, ale je to tak. Nehledejte nic jiného.
Spíš než Vaše Andulka, mě vadí přístup člověka který Vám ji prodal.
Buď je to trouba, který ničemu nerozumí a nebo vycurany vykuk.
Hlavně nepořizujte nic dalšího.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Ada84
Dobrý den,tady se nic nedozvíte,nepoznají,že je to mládě,natož nějakou nemoc.Může jí v křídle chybět nějaké pero,nebo se teprve rozvíjí a ta ostatní pera se vedle nerozvitých špatně skládají,tudíž to někdy trčí,jindy je to OK.Dle všeho mám pocit,že máte pouze jednu,tudíž není třeba spěchat s drahými testy,které stejně nikam nevedou.Jestli nemáte možnost nákazy dalších jedinců,posečkejte,třeba se to urovná,až se veškeré peří vyvine jak má.
Ono vše co se týká vypadlého,nebo ulomeného peří nemusí být PBFD.
Za života mě prošlo desítky,hlavně velkých papoušků s velkými problémy s opeřením,ani jeden neměl PBFD.
Hlavně do andulky necpěte žádné drahé veterinární přípravky,nic to nepřináší,jen utratíte velké peníze a skutek utek.Nechte někde na veterině natáhnout do stříkačky pár kubíků promotoru a trošku kalcia.Dávejte andulce pár kapek do vody,nebo na piškot.
Krmte i zelené,stále je ho dost,ale né ošetřené chemicky z marketů.Andulku dávejte tak,aby měla možnost přístupu slunce,né však velký pařák.Přírodní produkty jsou mnohem účinnější,než laboratorní chemie ze velký peníz.