Dobrý den, mohl by mi někdo poradit kde sehnat letní řepku?
Zatím jsem všude viděl jen ozimou a tu mi nechcou moc brát. Dočetl jsem se, že je oproti letní hořká.
Děkuji za pomoc.
Dobrý den,
ještě jednou obnovuji vlákno se stejným dotazem. Na uvedeném e-shopu jarní řepka není stále skladem.
Nevíte někdo, kde se k ní dostat?
Děkuji
Jarní řepku nikde neseženete protože ji nikdo nepěstuje!!!!...asi tak.Scháněl jsem ji taky už a bylo mi zděleno že pěstování jarní řepky se nevyplatí z důvodu ošetření při pěstování pro zemědělce vyjde ošetření jednou tolik jak řepka normál.
Pokud ji někde seženete dejte mi vědět,jen pro informaci s klasickou černou nemá vůbec nic společného co se barvy zrna týče je HNĚDÁ někteří lidi to stále neví.
Diamantový holoubek patří do skupiny tzv. malých holoubků, konkrétně do rodu Geopelia. Jeho domovem je Austrálie. Na rozdíl od ostatních druhů Geopeli...
Své pojmenování získal podle toho, že na křídlech má velký počet bílých teček, jakoby byl poset diamanty. Domovem holoubka diamantového je Austrál......
V časopise AZN 10/98 popisuje své zkušenosti s těmito australskými holoubky T. Rosga. Vyskytují se pravidelně i v našich chovech a v článku snad najde...