Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Dubis
napsal(a):
Děkuji za radu od chovatele jsem původně kupoval samici a když se k sobě po měsíci vůbec nemají tak jsem chtěl poradit od zkušených chovatelů
Po měsíci se vůbec k sobě nemusí mít a může to být klidně pár.
Jestli chcete vědět na 100% tak jedině odběr a poslat na test. Stojí to 220 k.č. a máte jistotu. Už párkrát tu byl dotaz na pohlaví a podle foto to je sázka do loterie. Né že bych pochyboval o zkušenostech některých zde diskutující chovatelů to bych si nedovolil ale seknout se může každý.
Pepa123
napsal(a):
Jestli chcete vědět na 100% tak jedině odběr a poslat na test. Stojí to 220 k.č. a máte jistotu. Už párkrát tu byl dotaz na pohlaví a podle foto to je sázka do loterie. Né že bych pochyboval o zkušenostech některých zde diskutující chovatelů to bych si nedovolil ale seknout se může každý.
Jako sorry, ale dělat u australských modrých zpěváků DNA???? Kdo to u nich nepozná, tak ať se dá raději na omalovánky a nic nechová:-)))
Miroslav Bláha
napsal(a):
Jako sorry, ale dělat u australských modrých zpěváků DNA???? Kdo to u nich nepozná, tak ať se dá raději na omalovánky a nic nechová:-)))
Máte pravdu. Bohužel jsem si řádně nepřečetl že se jedná o zpěváka a ani nerozkliknul fotografie. Bez brýlí už radeji nebudu na nic reagovat. Myslel jsem že se jedná o Alexandra.