Papoušek alexandřin

Prodám Papouška Alexandřina - Prodám dva papoušky alexandřiny, princesky, m...
1700 Kč
Dobrý deň,
je tu niekto kto by mi vedel určiť alebo poradiť pohlavie papagájov horských či je to párik?
Obidvaja su rok 2021.
Dakujem.
Zcela upřímně s horákama mám zkušenosti takové, že jsem měl krásný mladý pár, chovatel působil opravdu odborně a já jako začátečník jsem mu uvěřil. Po roce se z mého páru vyklubali dva krásní samci Takže před nedávnem jsem šel pro samici už jen s DNA a teď si vybírá z těch dvou samců. Za mě u horáků expertům bez DNA nevěřím, kór z fotky vám budou házet zcela jasné názory a bude to tak 50 na 50.
Uživatel s deaktivovaným účtem
lukas2001
napsal(a):
Dobrý deň,
je tu niekto kto by mi vedel určiť alebo poradiť pohlavie papagájov horských či je to párik?
Obidvaja su rok 2021.
Dakujem.
Udělejte jim DNA profily a máte jistotu. 😉
Jinak to bude pouze tipovačka.
Vidět budete jinak až po přepeření příští rok.
bb-k
napsal(a):
vypadají na pár,kašlete na DNA a za ty prachy přikupte ještě par kousku-přirozený výběr,zbytek příští rok prodáte
Víte kolik DNA test stojí? 🤔 Je to kolem 250,- včetně pošty.
Papoušek horský se běžně prodává kolem 800-1000,-. S DNA cca těch 1200-1300,-, ale máte jistotu.
exotchov
napsal(a):
Rada za darmo. Vytrhnu dve as tri spodni ocasni pera.u samcu narostou jiz cerne a u samic opet naruzovele.to je veda prirody, bez Nejakych vasich DNacek
A jak dlouho to trvá? V jakém věku nová pera narostou?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
napsal(a):
A jak dlouho to trvá? V jakém věku nová pera narostou?
Než narostou nová-totéž u korel, červenokřídlých peří na hřbetě.Předběhnete 1rok-to se dělalo již před X lety.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
ZBzH
napsal(a):
Zcela upřímně s horákama mám zkušenosti takové, že jsem měl krásný mladý pár, chovatel působil opravdu odborně a já jako začátečník jsem mu uvěřil. Po roce se z mého páru vyklubali dva krásní samci Takže před nedávnem jsem šel pro samici už jen s DNA a teď si vybírá z těch dvou samců. Za mě u horáků expertům bez DNA nevěřím, kór z fotky vám budou házet zcela jasné názory a bude to tak 50 na 50.
Pokud se vám VYKLUBALI dva krásní samci, tak prodejce to věděl nebo nebyl odborník.
vegh
napsal(a):
Za 3-4 tyžden narasťe.korely musia byť azpon 4-mesačné,červenokrdlé 2-ročné. horské tak polroka.
Tak u červenokřídlých už je to ve 2 letech vidět i bez trhání per. 😁🤭
Takže suma sumárum, rychlejší je prostě udělat DNA.
exotchov
napsal(a):
Rada za darmo. Vytrhnu dve as tri spodni ocasni pera.u samcu narostou jiz cerne a u samic opet naruzovele.to je veda prirody, bez Nejakych vasich DNacek
Pokud vím, tak tohle funguje až po druhém přepeření a to už je u horáka pohlaví skoro poznat i bez vytrhávání peří.
napsal(a):
Tak u červenokřídlých už je to ve 2 letech vidět i bez trhání per. 😁🤭
Takže suma sumárum, rychlejší je prostě udělat DNA.
Na červenokrdlé skusené chov.pozná už po vyleťené mladé.ale na chrpťe čierá nikedi až po 3-rokoh.horské jarné mladé ked vytrhneťe na prsá 5-6 pér tak to už vyrástá žlutá.kdo má nato dá spraviť DNA.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
vegh
napsal(a):
Za 3-4 tyžden narasťe.korely musia byť azpon 4-mesačné,červenokrdlé 2-ročné. horské tak polroka.
U červenokřídlých ročních některým samcům vyskočí černá i bez trhání.
ZBzH
napsal(a):
Pokud vím, tak tohle funguje až po druhém přepeření a to už je u horáka pohlaví skoro poznat i bez vytrhávání peří.
Konečně správná odpověd´. Ještě na jaře když začne samec žlounout, může narůst ocasní pero s růžovým lemem. Vyzkoušeno. Na černé ocasní pero musí být určité stáří, a ne některé příspěvky výše. Udělat DNA, nejlepší způsob. Můj pouze tip. Vlevo na fotu samec.