Eklektus Polychloros prodej

Prodám Eklekta různobarvého - Eklektus polychloros 3/0, 1x 2023 9000 kč, 1x...
Aďas
XXX.XXX.237.104
Zdravím.
Chci se zeptat.
Přivezli jsme si samici eklektuse (3měsíce). Ručně dokrmená.
Máme ji doma teprve 4.den.
Chápu, že se musí ještě rozkoukat, takže s ní toho ještě moc nevymyslíme.
Vždy, když se kdokoliv přiblíži ke kleci, tak se nafoukne jak krocan a přes klec klove.
Moje otázka zní: Určitě jí to časem přejde?
Byla už zvyklá na chovatelku, která ji dokrmila. Byla i na ruce a vše bylo ok.
Na nás si teprve zvyká.
Moje druhá otázka:
Její zobák je spíše hnědý než černý. Duhovka je černá celá. Zobák se dobarví? A duhovka?
Díky za info ;)
Aďas
napsal(a):
Zdravím.
Chci se zeptat.
Přivezli jsme si samici eklektuse (3měsíce). Ručně dokrmená.
Máme ji doma teprve 4.den.
Chápu, že se musí ještě rozkoukat, takže s ní toho ještě moc nevymyslíme.
Vždy, když se kdokoliv přiblíži ke kleci, tak se nafoukne jak krocan a přes klec klove.
Moje otázka zní: Určitě jí to časem přejde?
Byla už zvyklá na chovatelku, která ji dokrmila. Byla i na ruce a vše bylo ok.
Na nás si teprve zvyká.
Moje druhá otázka:
Její zobák je spíše hnědý než černý. Duhovka je černá celá. Zobák se dobarví? A duhovka?
Díky za info ;)
Za 4 dny nemůžete nic hodnotit. Třeba nedokrmení koupení papoušci nežerou 3 dny ani zrnko.
To nafukování je normální, jste cizí, nevnucujte se. Zobák, duhovka vše OK. Máte mládě, tak ať Vám dlouho v\ydrží.. A ty holé kmínky v kleci nahraďte kusy s kůrou, třeba i větvičky s jehličím.
Hlavně trpělivost a čas.
Moudivláček
napsal(a):
Za 4 dny nemůžete nic hodnotit. Třeba nedokrmení koupení papoušci nežerou 3 dny ani zrnko.
To nafukování je normální, jste cizí, nevnucujte se. Zobák, duhovka vše OK. Máte mládě, tak ať Vám dlouho v\ydrží.. A ty holé kmínky v kleci nahraďte kusy s kůrou, třeba i větvičky s jehličím.
Hlavně trpělivost a čas.
Souhlas, toho vysoustruhovaného bidla jsem si nevšimla, to dejte pryč, není to dobré pro jejich nohy. Papoušek by měl mít v kleci přírodní větve různých průměrů i s kůrou, z ovocných stromů nebo z lesa a větvičky na okus.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dejte ji čas. Sedněte si poblíž klece, v klidu na ní mluvte a do kontaktu ji zatím nenuťte.
Jinak ta klec mi přijde na první pohled přeplácaná. Musí mít možnost si roztáhnout křídla. Hračky ji dejte spíš pak na ptačí strom, který bude mít venku, jak bude puštěná. V kleci bych nechala jen 1-2 menší kusy.