Brrb

XXX.XXX.92.102
Dobrý den,
mám přibližně 3 roky starou samičku aymary pruhovaného.
Dneska, po tom, co jsem ji přesunul do menší klece (většinu času trávila všude různě po pokoji, a tak jsem ji přestěhoval do menší, kterou mohu dát na lepší místo), jsem si všiml, že sem tam tak zvláštně kroutí krkem, jakoby ho na jedné straně vyboulí, to dělá třeba deset vteřin a pak toho nechá.
Něco podobného párkrát udělala asi před rokem, rokem a půl, ale nijak zvlášť jsem to neřešil, ted mi to ale začíná dělat starosti a bojím se, že by to mohlo být něco horšího....
Nevite, co by to mohlo být, nebo jak bych to měl popřípadě řešit?
Děkuji moc!
Ještě přikládám video.
Video se zpracovává...
Brrb
napsal(a):
Dobrý den,
mám přibližně 3 roky starou samičku aymary pruhovaného.
Dneska, po tom, co jsem ji přesunul do menší klece (většinu času trávila všude různě po pokoji, a tak jsem ji přestěhoval do menší, kterou mohu dát na lepší místo), jsem si všiml, že sem tam tak zvláštně kroutí krkem, jakoby ho na jedné straně vyboulí, to dělá třeba deset vteřin a pak toho nechá.
Něco podobného párkrát udělala asi před rokem, rokem a půl, ale nijak zvlášť jsem to neřešil, ted mi to ale začíná dělat starosti a bojím se, že by to mohlo být něco horšího....
Nevite, co by to mohlo být, nebo jak bych to měl popřípadě řešit?
Děkuji moc!
Ještě přikládám video.
Dobry den...může to byt tím,že klec je mala...pak se stane z toho zlozvyk...při cestách v zahraničí jsem viděl takoveto papoušky a byli pravě v malích klecí...