Ručně dokrmená mláďata Žako Kongo

Prodám Žaka velkého - Prodám ručně dokrmená mláďata Žako Kongo, samci i sam...
15000 Kč
Dobrý den,
pořídila jsem si žaka a před týdnem jsem ho byla registrovat na krajském úřadě. Paní si ode mne vzala CITES doklad od chovatele a nic víc po mně nechtěla. Když jsem se zeptala jestli to je vše, tak řekla že ano a nový CITES mi přijde poštou.
Jenže když teď nad tím přemýšlím, tak nemají moji adresu.
Je tohle normální postup nebo si tam mám raději zavolat?
Aby nedošlo k omylu : můžeme mít 2 formuláře : bílý je ten povinný, slouží pro registraci papouška. A pak je nepovinný žlutý, který slouží pouze pro cestování s papouškem po státech EU. Bílý je "občanka", žlutý je "cestovní pas".
Majitel se eviduje na tom bílém, při změně majitele se na zadní stranu do kolonky 21 vypíše nový majitel včetně adresy.
Úřad registraci provede do 30 dnů.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Fouňa
napsal(a):
Já tam zkusím zavolat a snad to podle čísla čipu dohledají.
Tipuji, že to budou chtít doplnit písemně. Zavolat by tam mohl kdokoli. Takže buď tam zajít nebo poslat dopis. ;)
eklektus3
napsal(a):
Kolonka na vyplnění je na zadní straně šedého. Pokud si ale dobře pamatuji, při prodeji je třeba mít i žlutý, bez něj by žaka nikdo neměl vlastnit ani prodávat a já bych jej bez žlutého ani nekoupil.
Nemáte docela pravdu.Vlastnit jej můžete i s darovací smlouvou.Prodat jej můžete jen na základě vyjimky což je tzv. žlutý papír.