Zebřička

Prodám Zebřičku pestrou - Prodám 5 samic a jednoho samce. Loňská mláďata. O...
100 KčJessica1939428
XXX.XXX.61.162
Dobry den, moje zebřičky na nějakých částech těla nemají peří a samička má takové boulicky (je to na te fotce). Take porad spi a nejsou vůbec aktivní. Jsou takové nafouklé a nacepyrene, ale zima jim být nemůže, to je vyloučené 👍🏻
Tohle vsechno je moc spontánní, ještě ráno byly vpoho a pak jsem přišla ze skoly a čeká me tohle…
Každopádně se o ne hodně bojim a nevim co jim je takže kdyby někdo věděl prosím ozvěte se. Předem dekuji
mirous
napsal(a):
Tak mi to nedá zareagovat protože ty kuličky je prosvítají proso přez volátko má ho plné je možné že mněly méně krmení a když dostaly nové tak se nacpaly .
Ta diskuze jaksi usnula. Ta věta na kterou reaguji má jakýsi logický smysl a nikdo nic.
Na druhé fotce ty kuličky na dlani, nevím, co to je. Je to vyvrhnuté proso, nebo jak se to na tu dlaň dostalo ?
Nezlobte se, ale nastolíte problém a pak ticho po pěšině. Jnak to peří zebřičky na druhé fotce vypadá na ptáka v posledním tažení. Tazateli, proč žádná reakce na odpovědi dobře míněné ?
A nyní Vás tazatele za to seřvu.
Dáte dotaz, někdo Vám odpoví a Vy vůbec nereagujete. Tak to příště namluvte do vrby, jako Kukulín, jestli vůbec víte, že to je od Karla Havlíčka Borovského z Král Lávra..