Korela

Prodám Korelu chocholatou - Nabízím dvě mladé Korely: Korela bělohlavá, Kor...
300 Kč
Dobrý den,
v létě jsem koupil chovný pár korel ( stáří asi 5 let). Korelám jsem koupil voliéru a trochu ji zazimoval. Ze tří stran jsem dal molitan, a z čelní strany jsem dal dvě deky. Celé jsem to ještě zabalil strečkou , aby tam neměli průvan. Chtěl jsem se zeptat, zda jim to na zimu stačí ,nebo je mám radši schovat někam do kůlny.
Za každou radu budu rád.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Než takhle, tak raději do kůlny.Tu parádu z dek dát pryč-je to zbytečné korela snáší zimu dobře.To čemu říkáte voliéra je KLEC.
Také se chci zeptat co korely zvládnou.
Mám je v této kleci a zepředu je plexisklo s vyrezanymi otvory pro krmeni, které následně zavru.
Teplota je tam přes den kolem 4,5 C
Díky moc všem za odpovědi.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Pro Luigi-pozor na molitan,jestli se na něj dostanou přes mřížky budou ho okusovat a mohou i ochutnávat,to by mohlo být nebezpečné.Raději odstranit.
Luigi_Cz
napsal(a):
Dobrý den,
v létě jsem koupil chovný pár korel ( stáří asi 5 let). Korelám jsem koupil voliéru a trochu ji zazimoval. Ze tří stran jsem dal molitan, a z čelní strany jsem dal dvě deky. Celé jsem to ještě zabalil strečkou , aby tam neměli průvan. Chtěl jsem se zeptat, zda jim to na zimu stačí ,nebo je mám radši schovat někam do kůlny.
Za každou radu budu rád.
Jak psal JT, možná ještě dát nahoru beranici a dolů rukavice.
Nespecifikujete pojem ,, někam dovnitř " může to být od 0 st. až po 20 st. Jestliže je dáte z venkovních prostor, kde jak píšete bude po dobu jednono měsíce -5 st do tepla, tak začnou přepeřovat. Platí to i obráceně ( z tepla ven a teplota bude ještě nízká ). Korely jsem nikdy nechoval, ale plati to vesměs pro celou ,, austrálii ". Pokud nebudou vystaveny větru, dešti, nebo sněhu, tak se nemusíte obávat. Musíte také přízpusobit krmení v zimním období. Zimní chov v celoročních voliérach je odlišný od chovu letního.
Ať se vám daří !
Jimu
napsal(a):
Nespecifikujete pojem ,, někam dovnitř " může to být od 0 st. až po 20 st. Jestliže je dáte z venkovních prostor, kde jak píšete bude po dobu jednono měsíce -5 st do tepla, tak začnou přepeřovat. Platí to i obráceně ( z tepla ven a teplota bude ještě nízká ). Korely jsem nikdy nechoval, ale plati to vesměs pro celou ,, austrálii ". Pokud nebudou vystaveny větru, dešti, nebo sněhu, tak se nemusíte obávat. Musíte také přízpusobit krmení v zimním období. Zimní chov v celoročních voliérach je odlišný od chovu letního.
Ať se vám daří !
Já dal ze přední strany voliéry kromě dveří rámy s igelitem. Ptáci musí mít silnější bidla, aby si schovali nohy. Osvědčili se mi i police. Na zimu dávám do směsi více slunečnice. Ať se daří 😉
Mimal
XXX.XXX.0.131
Laický názor...každý živý tvor volí raději teplo než živoření v zimě....když je zima vám je trochu zima i ostatním tvorům..
Kočka zaleze do ukrytu...pes do boudy se slámou....a proč teplo exotické korele nedopřát..a sami se sobecky hřát u radiatoru..sklep s oknem...kúlna...apod...
Uživatel s deaktivovaným účtem
lavice
napsal(a):
Jak psal JT, možná ještě dát nahoru beranici a dolů rukavice.
Vždy setu najde někdo kdo je zaostalej.🐂