Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.12.2021 17:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím.
Mám prosbu.
Přivezl jsem si od chovatele AG a druhý den večer se nafoukla a do rána uhynula. Nedokážu si vysvětlit proč se tak stalo. Normálně létal a večer nafouklej a ráno K.O. měl jsem ho v karanténě jako vždy.
Krmení co měl předtím od chovatele a dostal zatím červené proso klas. Bastil jak zběsilej.
Setkal se s tím někdo?

13.12.2021 17:19
exotchov

XXX.XXX.168.151

Setkal ale u papouska,ale takove veci neresim jelikoz se stim musi i pocitat. Ale jestli Vas to opravdu zajima tak na to odpovi veterinar odbornik na ptactvo. Nejlepe ho tam dovest ,hadani je na nic.

13.12.2021 21:37
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím.
Mám prosbu.
Přivezl jsem si od chovatele AG a druhý den večer se nafoukla a do rána uhynula. Nedokážu si vysvětlit proč se tak stalo. Normálně létal a večer nafouklej a ráno K.O. měl jsem ho v karanténě jako vždy.
Krmení co měl předtím od chovatele a dostal zatím červené proso klas. Bastil jak zběsilej.
Setkal se s tím někdo?

Pane, AG chovám pro zábavu od r. 1977. Tehdy jsem jel pro pár a on mně prodal 2 samce už měli fialové peříčko na volátku. Jenže tehdy jsem viděl jen dospělé AG a neměl o přepeřování ani páru..Šťasten jsem je vezl domů. Dodnes si poamatuji jeho jméno. Byl to policista, tehdy člen SNB ve Velkém Meziříčí.
Co to je, že se nafoukla?

Přidejte reakci

Přidat smajlík