Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.12.2021 18:11
Ira

XXX.XXX.155.97

Dobrý den,
mám 7 letou samici penanta, dneska jsem zjistila, že má takovou šedou mapu na těle bez vrchního peří, má to jako podsadu.
Prosim o radu, co by to mohlo být?
Jinak je v pohodě, žere , litá, díky za odpovědi.

20.12.2021 18:20
petajz

XXX.XXX.141.138

Ira napsal(a):
Dobrý den,
mám 7 letou samici penanta, dneska jsem zjistila, že má takovou šedou mapu na těle bez vrchního peří, má to jako podsadu.

Škube se.

20.12.2021 18:25
Ira

XXX.XXX.155.97

Mám ji 4roky a nikdy se neškubala ,na zemi nevidím , žádné peří .Co s ní ,aby se neškubala,dík za odpověď

20.12.2021 20:43
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

petajz napsal(a):
Škube se.

Já stručnou reakci jen doplním. Z fotky těžko dělat závěr, ale domnívám se že si krycí peří okusuje nebo škube. Nemusite to peří zjistit. KDYSI JSEM VIDĚL PENANTA, BYL ŠEDÝ JAKO PLYŠ, JEN HLAVU A KŘÍDLA MĚL ČERVENÉ. Mám alexandra čínského. Oškube si břicho a má ho celé jako vaše "mapa" u penanta. a zase za čas obroste. Nic s ním nedělám, nedovedu si to vysvětlit.

21.12.2021 01:33
lavice

XXX.XXX.224.56

Ira napsal(a):
Dobrý den,

Škube se vám, jak psáno výše. Nic s tím neuděláte, jen doufat že před sezonou toho nechá. Zkuste pestrou stravu a vitamíny.

25.12.2021 17:28
vendel

XXX.XXX.168.77

Škube se.Je to celkem častá vada, která může být způsobena nějakým stresovym okamžikem, když se neskubala 4 roky nebo ji začali chybět vitamíny a minerály.

Přidejte reakci

Přidat smajlík