burza Kromeríž

Prodám Kanára - Dobrý večer,bude burza v Kromeríži teraz v nedelu alebo až...
Víte jak bych to udělal já, kdybych chtěl tyto kanáry chovat? Spojil bych se s chovateli v Itálii a prostě si je dovezl. Kontakty jistě máte. Co vám pomůže, kdyby nakrásně zde jeden, či dva chovatelé byli? Vezmete od nich dva páry a příští rok stejně ten zadek budete muset zvednou a to té Itálie (Francie, Španělska, to je jedno) dojet, páč nebudete mít krev.
Dobrý den děkuji za informaci kontakty bohužel nemám a rád bych je získal a nemám problém kanáry dovést resp. Zajet si pro ně proto jsem založil tohle vlákno abych získal nejen kontakt ale zda náhodou zde v Čechách nebo okolních krajinách nenajdu samotné chovatelé vím o jedné páře má ji chovatelka z klubu K1 jsem rád za každou informaci krásné svátky
Gloria
napsal(a):
Dobrý den děkuji za informaci kontakty bohužel nemám a rád bych je získal a nemám problém kanáry dovést resp. Zajet si pro ně proto jsem založil tohle vlákno abych získal nejen kontakt ale zda náhodou zde v Čechách nebo okolních krajinách nenajdu samotné chovatelé vím o jedné páře má ji chovatelka z klubu K1 jsem rád za každou informaci krásné svátky
Já tohle moc nechápu. Tak dám si klíčové sousloví, tj název plemene do vyhledavače a už jen vybírám. Jen na youtube jsem našel 5 chovatelů, co jsou dohledatelní dle bodovacích lístků, a co jsou na videu identifikovatelní. Nechtějte, aby vás někdo vodil za ručičku. V dnešní době si vyhledat chovatele plemene, které mě zajímá, není sebemenší problém. Lehce dohledáte kontakty na jejich zájmovou organizaci (FOI), lehce dohledáte kanárkářské organizace, jdou bez problémů dohledat katalogy, máte bambilion videí ze všech možných výstav, kde toho taky spoustu vyčtete, máte facebook...........
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Gloria
napsal(a):
Děkuji za všechny informace půjdu si svou cestou. Děkuji všem.
Nejhorší je vybrat tu správnou-hodně štěstí.
Gloria
napsal(a):
Hzp děkuji vám za reakci vodit mně za ruku nikdo nemusí škoda že jsem se jen zeptal i tak děkuji. Už teď lituji že jsem tohle vlákno založil a slušně se zeptal. Děkuji přeji vše dobré.
Dobrý den, nelitujte toho, že jste se zeptal, kvůli jedné nemístné odpovědi. Předpokládám, že diskuze tu od toho je. Váš dotaz nebyl hloupý a je jen na Vás, jak budete shánět informace a že by to někdo řešil jinak, je jeho problém. Palec nahoru za Vaší následnou slušnou reakci.
Kravata
Dobrý den děkuji za reakci. Už jsem zde nějaký čas a člověk si všimne mnoho ale i taková reakce se zde najde já ji komentovat nebudu. Jinak k vaší reakci. Děkuji já se svých snů nevzdávam a už jsem něco dál do kupy takže uvidím jak to dopadne resp. Mám kontakt na pana z Itálie co jezdí do Čech a mohu za to poděkovat panu veghovi i tímhle ho zdravím. A vám přeji zdraví a ať se vám daří a ještě jednou děkuji za reakci. Je vidět že slušnost a upřímnost ještě zde nevymřela přeji vše dobré s úctou.
Satori
XXX.XXX.79.24
Evropská výstava s burzou v italském Reggio Emilia je pro záměr nákupu kvalitních kanárů asi jedna z nejlepších příležitostí, avšak velmi zajímavé zastoupení kvalitních kanárů včetně kadeřavých plemen bývá tradičně i v polských Laziskach Gornych, výstava zde bývá pravidelně v říjnu.. z Českého Těšína nečeká hodina cesty..
Satori
XXX.XXX.79.24
Gloria
napsal(a):
Děkuji děkuji za informaci to jsem o Polsku nevěděl o regiu ano ale o Polsku ne děkuji vam
Samozřejmě Laziska jsou oproti Regiu naprosto minimalistické..avšak jak jsem psal...je zde vystavováno spousta plemen včetně těch kadeřavých, nejpřednějšími polskými chovateli, kteří běžné do Itálie Španělska a všude možně jezdí.. jistě stojí za návštěvu ..