Andulky vlnkované

Prodám Andulku vlnkovanou - Nabízíme k rezervaci letošní mladé andulky vlnk...
200 Kč
Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat co mám dělat s vajíčkem, které mi nakladla samička do budky. ( Je v kleci společně se samečkem. ) Když jsem se včera vrátila z návštěvy a nakoukla jsem do budky, tak jsem tam našla jedno krásné bílé vajíčko. Ale nevím co teď s ním.
Mám ho přenechat jim a oni se o mládě potom už postarají nebo mám dát vajíčko do inkubátoru a později mládě krmit ?
Předem děkuji za odpověď.
Raki1911
napsal(a):
Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat co mám dělat s vajíčkem, které mi nakladla samička do budky. ( Je v kleci společně se samečkem. ) Když jsem se včera vrátila z návštěvy a nakoukla jsem do budky, tak jsem tam našla jedno krásné bílé vajíčko. Ale nevím co teď s ním.
Mám ho přenechat jim a oni se o mládě potom už postarají nebo mám dát vajíčko do inkubátoru a později mládě krmit ?
Předem děkuji za odpověď.
Nechte je v budce. Samička snese ještě další a zasedne. Není nad přírodní odchov. Ať se daří 😉
Raki1911
napsal(a):
Ještě bych se potřebovala informovat proč samička vyhodila z budky nabídnutou podestýlku ? Koupili jsme jí speciálně ve Zverimexu a ona jí vyházela postupně z budky ven. Poradí někdo ? Předem děkuji.
Samička si připraví místo, které se jí zdá nejlepší pro nakladení vejce, když se jí tam podestýlka nelíbí tak jí prostě dá pryč.
Raki1911
napsal(a):
Ještě bych se potřebovala informovat proč samička vyhodila z budky nabídnutou podestýlku ? Koupili jsme jí speciálně ve Zverimexu a ona jí vyházela postupně z budky ven. Poradí někdo ? Předem děkuji.
Já mám andulky venku. Budky mám kmenové. Jako podestýlku dávám hobliny. Některé samičky začnou rovnou snášet, jiné hobliny také vyhází.