Duhové andulky
Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám andulky, duhové andulky.
200 Kč
Dobrý večer.
Potřeboval bych poradit, před měsícem mi uhynul sameček andulky. Nebylo na něm poznat, že by byl nějak nemocny, lítal a byl čiperný.
Dnes jsem našel uhynulou samičku, taktéž byla normální žádné znaky, že by byla nemocná.
Jedná se o venkovní chov ve voliéře.
Nemáte proto někdo nějaké vysvětlení?
Sameček 2 roky, samička 6 měsíců.
tady_orel
XXX.XXX.43.133
Andulky předstíraji ze jsou zrave přitom to tak není, jsou třeba oslabené nebo nemocné je to od přírody protože ve volné přírodě by nemocné andulky chytl nějaký predator ( liška, sokol) a samička uhynula třeba kvůli tomu ze ho měla rada a když umřel ten andulacek tak byla smutná a umřela taky 😟🤨 hezky den snad vám rada pomohla
Tady orel
Libor V
napsal(a):
No právě že mne taky ne🤔 ještě mne napadlo jestli to není krmivem používám krmivo pro střední papoušky k vůli korálm ale jeste dostavaji proso v klasech.
Mám andulky s korelama taky spolu. Dávám proso, slunečnici, nahý oves, kardi, senegalské proso v klasech, sem tam suchý rohlík. V krmivu bych problém neviděl. Nemohli se třeba v noci něčeho polekal a narazit do pletiva?
tady_orel
napsal(a):
Andulky předstíraji ze jsou zrave přitom to tak není, jsou třeba oslabené nebo nemocné je to od přírody protože ve volné přírodě by nemocné andulky chytl nějaký predator ( liška, sokol) a samička uhynula třeba kvůli tomu ze ho měla rada a když umřel ten andulacek tak byla smutná a umřela taky 😟🤨 hezky den snad vám rada pomohla
Tady orel
To jako fakt ? Nebo to je předčasný silvestrovský vtip ?