Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2021 09:16
tady_orel

XXX.XXX.43.133

Dobrý den všem,
od května mám samečka andulky vlnkovane od chovatele, ten nám řekl, ze máme počkat týden až si andulak zvykne na okolí a pak ochocovat.
Snaha o to byla, ten furt kloval a útočil na ruku mimo klec a i v kleci. V kleci žádné zrdcatko nemá, které by hlídal, takovou bejkovinu NE!
O hračky se ani moc nezajímá jen útočí na malou rolnicku 🤣. Parkrat vyletěl z klece a to se neuměl trefit zpět do klece, tak jsme čekali asi hodinu a on byl na kleci, my jsme mu tam dali klacek, aby na nej nastoupil. On zalezl pomoci větve zpět.
V kleci s nim žádní ptaci nežijí, má čerstvou vodu, normální hračky a i trávu pro anduly. Dostává salát, jablka atd. a proso.
Tak nevím v čem je jako problém. 😐

Děkuji za odpověď tady orel ;)

31.12.2021 09:28
Pinkava2003

XXX.XXX.8.85

tady_orel napsal(a):
To je můj andulak

Dejte mu místo těch plastových bidýlek normální větve. Zkuste ho ochočovat klásky senegalského prosa.

Neregistrovaný uživatel

31.12.2021 12:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Trpělivost růže přináší, ve vašem případě ochočenou andulku.Jestli to jak se chová není způsobeno požíváním té "trávy"!!

1.1.2022 10:50
tady_orel

XXX.XXX.43.133

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Trpělivost růže přináší, ve vašem případě ochočenou andulku.Jestli to jak se chová není způsobeno požíváním té "trávy"!!

Tohle je tráva u mé jiné andulky, která byla ochocena úplně perfektně (samička ) co už odešla tam nahoru stářím 😶 ta tráva jim nic nedělá andulak ji žere úplně normálně. Jinak děkuji za odpovědi

Tady orel

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2022 15:35

tady_orel napsal(a):
Dobrý den všem,
od května mám samečka andulky vlnkovane od chovatele, ten nám řekl, ze máme počkat týden až si andulak zvykne na okolí a pak ochocovat.
Snaha o to byla, ten furt kloval a útočil na ruku mimo klec a i v kleci. V kleci žádné zrdcatko nemá, které by hlídal, takovou bejkovinu NE!
O hračky se ani moc nezajímá jen útočí na malou rolnicku 🤣. Parkrat vyletěl z klece a to se neuměl trefit zpět do klece, tak jsme čekali asi hodinu a on byl na kleci, my jsme mu tam dali klacek, aby na nej nastoupil. On zalezl pomoci větve zpět.
V kleci s nim žádní ptaci nežijí, má čerstvou vodu, normální hračky a i trávu pro anduly. Dostává salát, jablka atd. a proso.
Tak nevím v čem je jako problém. 😐

Děkuji za odpověď tady orel ;)

A jak starý byl v té době odběru sameček?

Osobně doporučuji všem zájemcům o andulky na ochočení mláďata od rodičů ve věku 8-12 týdnů. Čím jsou pak starší, tím jde ochočení hůře.

Bidla opravdu vyměňte za přírodní větve. Bude si tak i lépe obrušovat zobák a drápky. A zkuste ochočování přes jídlo - senegalské proso, kousek piškoty, ovoce, apod.

7.1.2022 19:28
tady_orel

XXX.XXX.47.86

Cca 10 týdnů byl ručně krmeny

8.1.2022 19:45

tady_orel napsal(a):
Cca 10 týdnů byl ručně krmeny

A jak jste se k němu chovali? Zkoušeli jste ochočovat přes krmení?

Moc se mi nezdá, že by se papoušek, který byl ručně dokrmený, tak bál.

8.1.2022 21:55
juhaj

XXX.XXX.164.121

Byl o dost starší. Podle fotky, to není 8 měsíční andulka.

11.1.2022 11:25
tady_orel

XXX.XXX.47.86

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A jak jste se k němu chovali? Zkoušeli jste ochočovat přes krmení?

Moc se mi nezdá, že by se papoušek, který byl ručně dokrmený, tak bál.

Tak já teda nevím. Pan co mi ho prodal říkal ze je ručně krmeny. A Teď už jsme koupily to proso jde to přes nej skvěle ochocit. Už jí z ruky. Dík za rady

Tady orel….že by….

11.1.2022 11:28
tady_orel

XXX.XXX.47.86

juhaj napsal(a):
Byl o dost starší. Podle fotky, to není 8 měsíční andulka.

Tak věk nám taky povidaly mohly klidně kecat…tak máme Andulku stařečka nebo mladocha? Na jaky věk by jste ho typly vy děkuji tady zase orel

11.1.2022 11:31
tady_orel

XXX.XXX.47.86

Ještě par fotek pro pomoc určení věku děkuji. Ty první dvě jsou dva dny od toho co jsme si ho poridily dík tady orel

11.1.2022 11:36
JoPe

XXX.XXX.82.6

tady_orel napsal(a):
Ještě par fotek pro pomoc určení věku děkuji. Ty první dvě jsou dva dny od toho co jsme si ho poridily dík tady orel

Bylo to při zakoupení mládě. Má to ještě vlnkování na čele a nepřepelichané hrdelní znaky, vždyť to musíš vidět když porovnáš ty staré a nové fotky, nebo ne ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík