andulka Texas žlutolici

Prodám Andulku vlnkovanou - Nabízím texasky žlutohlavé možné složit nepribu...
Dobrý den všem,
od května mám samečka andulky vlnkovane od chovatele, ten nám řekl, ze máme počkat týden až si andulak zvykne na okolí a pak ochocovat.
Snaha o to byla, ten furt kloval a útočil na ruku mimo klec a i v kleci. V kleci žádné zrdcatko nemá, které by hlídal, takovou bejkovinu NE!
O hračky se ani moc nezajímá jen útočí na malou rolnicku 🤣. Parkrat vyletěl z klece a to se neuměl trefit zpět do klece, tak jsme čekali asi hodinu a on byl na kleci, my jsme mu tam dali klacek, aby na nej nastoupil. On zalezl pomoci větve zpět.
V kleci s nim žádní ptaci nežijí, má čerstvou vodu, normální hračky a i trávu pro anduly. Dostává salát, jablka atd. a proso.
Tak nevím v čem je jako problém. 😐
Děkuji za odpověď tady orel ;)
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Trpělivost růže přináší, ve vašem případě ochočenou andulku.Jestli to jak se chová není způsobeno požíváním té "trávy"!!
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Trpělivost růže přináší, ve vašem případě ochočenou andulku.Jestli to jak se chová není způsobeno požíváním té "trávy"!!
Tohle je tráva u mé jiné andulky, která byla ochocena úplně perfektně (samička ) co už odešla tam nahoru stářím 😶 ta tráva jim nic nedělá andulak ji žere úplně normálně. Jinak děkuji za odpovědi
Tady orel
Uživatel s deaktivovaným účtem
tady_orel
napsal(a):
Dobrý den všem,
od května mám samečka andulky vlnkovane od chovatele, ten nám řekl, ze máme počkat týden až si andulak zvykne na okolí a pak ochocovat.
Snaha o to byla, ten furt kloval a útočil na ruku mimo klec a i v kleci. V kleci žádné zrdcatko nemá, které by hlídal, takovou bejkovinu NE!
O hračky se ani moc nezajímá jen útočí na malou rolnicku 🤣. Parkrat vyletěl z klece a to se neuměl trefit zpět do klece, tak jsme čekali asi hodinu a on byl na kleci, my jsme mu tam dali klacek, aby na nej nastoupil. On zalezl pomoci větve zpět.
V kleci s nim žádní ptaci nežijí, má čerstvou vodu, normální hračky a i trávu pro anduly. Dostává salát, jablka atd. a proso.
Tak nevím v čem je jako problém. 😐
Děkuji za odpověď tady orel ;)
A jak starý byl v té době odběru sameček?
Osobně doporučuji všem zájemcům o andulky na ochočení mláďata od rodičů ve věku 8-12 týdnů. Čím jsou pak starší, tím jde ochočení hůře.
Bidla opravdu vyměňte za přírodní větve. Bude si tak i lépe obrušovat zobák a drápky. A zkuste ochočování přes jídlo - senegalské proso, kousek piškoty, ovoce, apod.
tady_orel
napsal(a):
Cca 10 týdnů byl ručně krmeny
A jak jste se k němu chovali? Zkoušeli jste ochočovat přes krmení?
Moc se mi nezdá, že by se papoušek, který byl ručně dokrmený, tak bál.
napsal(a):
A jak jste se k němu chovali? Zkoušeli jste ochočovat přes krmení?
Moc se mi nezdá, že by se papoušek, který byl ručně dokrmený, tak bál.
Tak já teda nevím. Pan co mi ho prodal říkal ze je ručně krmeny. A Teď už jsme koupily to proso jde to přes nej skvěle ochocit. Už jí z ruky. Dík za rady
Tady orel….že by….
Ještě par fotek pro pomoc určení věku děkuji. Ty první dvě jsou dva dny od toho co jsme si ho poridily dík tady orel
tady_orel
napsal(a):
Ještě par fotek pro pomoc určení věku děkuji. Ty první dvě jsou dva dny od toho co jsme si ho poridily dík tady orel
Bylo to při zakoupení mládě. Má to ještě vlnkování na čele a nepřepelichané hrdelní znaky, vždyť to musíš vidět když porovnáš ty staré a nové fotky, nebo ne ?