Zebřička

Prodám Zebřičku pestrou - Prodám 5 samic a jednoho samce. Loňská mláďata. O...
100 KčJony-666
XXX.XXX.213.29
Dobrý den,
stavíme voliéru a plánujeme do ní zebřičky. Viděli jsme na internetu do modra zbarvenou zebřičku, ale inzerát jsme nenašli. Pokud by se někomu narodili takovéto zebřičky napište prosím. Děkuji.
Jony-666
XXX.XXX.213.29
Jony-666
napsal(a):
tady je
Tady máte tu vaši modrou zebru😂bože můj 🤦♂️
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Modrá zebra tak to je "BOMBA"!
Jony-666
napsal(a):
Dobrý den,
stavíme voliéru a plánujeme do ní zebřičky. Viděli jsme na internetu do modra zbarvenou zebřičku, ale inzerát jsme nenašli. Pokud by se někomu narodili takovéto zebřičky napište prosím. Děkuji.
Jsem z toho jelen. Dodnes jsem byl přesvědčen, že ptáci se líhnou, nyní vidím, že se rodí.
Ale dnes je moderní doba nových technologií, kterým my staří už nerozumíme a třeba se budou za čas líhnout i děti, možná i modré, kdo ví..
Jony-666
napsal(a):
Dobrý den,
mno, na to sedí Lasica jak vyšitej
To máte tak. Kedysi sme mali tri štyri knihy ktoré mali autora, prešli kontrolou a z toho sa čerpalo. Teraz si knihu nikto nekúpi, teda tú odbornú. Aj www stránky už nie sú veľmi populárne. A tak sa klika na obrázky u ktorých sa už často ani pôvod nedá dohľadať a komentár k fotke sa často krát zmenil aj 20x. Nehovoriac že sa fotka dá upraviť. Kto sa nenaučí základy často žasne nad cholesolom zaferbenymi vtákmi. Ale poviem vám, aj keď ste povedali prečo sú modré, predali sa skôr ako tie čo sa kúpali v čistej vode...
Môj názor je však nesmiať sa zo začiatočníkov aj keď to niekedy človeku nedá...
Jirkarybar
XXX.XXX.201.247
Jony-666
napsal(a):
tady je
A samotnému popisu uvedené fotky jste věnoval pozornost!? 😁😁 Zebřičky mohou být i čistě bílé..
Hned se člověku vybaví pořekadlo Chytrému napověz..