Žako kongo

Prodám Žaka velkého - Prodám samce žaka, odchován pod rodiči, stáří 8 měsíc...
14000 Kč
Dobrý večer,
přicházím s dotazem/otázkou.
Mám svou 6 letou žakynu,dostal se ke mě 12 letý kluk a 14 letá samička.
Všichni spolu žijí ve společné velké volieře. Nijak si neubližují,plně se respektují.
Má 6 letá je ručně dokrmená, oba starší jsou plaší/z odchytu. Sameček se snaží si namluvit mou 6 letou a starší samička ,, nahání" zase samečka.
Pohrávám si s myšlenkou starší pár oddělit a počkat, zda si sedne.
Klapne to?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Jak se dá určit stáří ptáků z odchytu?
Ahoj,
je jedno jak jsou staří. Když budou chtít hnízdit, tak to udělají. Odchytoví jsou méně nároční na hnízdění. Jen je jednou denně nakrmte a pak nerušit. Chtějí klid, no a hodně štestí. Já měl pár devět let a nic, prodal jsem ho a za cca půl roku 4 vejce a z toho tři mladé. Joooooo, příroda.
Ivan
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
tydýt
napsal(a):
Ahoj,
je jedno jak jsou staří. Když budou chtít hnízdit, tak to udělají. Odchytoví jsou méně nároční na hnízdění. Jen je jednou denně nakrmte a pak nerušit. Chtějí klid, no a hodně štestí. Já měl pár devět let a nic, prodal jsem ho a za cca půl roku 4 vejce a z toho tři mladé. Joooooo, příroda.
Ivan
Po devíti letech chovu bych to nesváděl na přírodu.
To Ivane neřešte, to je jen ukázka dnešní slušnosti. Prostě potřebovali změnit prostředí. Člověk se může snažit jak chce a vymýšlet cokoliv a je to bez úspěchu. Dají se jinam a šup a je to. Já tak mám roky Aratingy škraboškové, jsou pořád spolu, ale pořád nic. Teď mám nachystanou druhou budku a dám ji jinam a víc už snad nemám sílu ani zkoušet