pionusites

XXX.XXX.40.108
Nejsou, údajně je několik párů ve Švýcarsku a v Belgii nebo Holandsku.
Zdravím, nezlobte se, že otravuji, ale nemůžu je vymazat z palice 😁 a je to můj velký sen. Budu vděčný za každou normální a kladnou odpověď. Zappe
z jarda
napsal(a):
Zdravím, nezlobte se, že otravuji, ale nemůžu je vymazat z palice 😁 a je to můj velký sen. Budu vděčný za každou normální a kladnou odpověď. Zappe
Ano modrá mutace je úžasná.. Ovšem ta cena už tak moc není.. Také to je muj sen..
Má je chovatel v Panamě a to jsou pallidus a cena 50 000 euro kus.. A pak jsou ti takzvaní Australští a tam je cena jiná.... Ale sehnat je i tak bude problém.. Ptal jsem se i chovalete který si sem dovezl modrou mutaci ary Ararauny ale o amazonkach nic neví..
z jarda
napsal(a):
No teda ceny jsou to opravdu luxusní! Jestli je to vážně pravda, tak to si málokdo může dovolit! Ale na začátek by stačil 1kus a nebo aspoň štěpitelný a do toho bych šel, ale komunikace je slabá, tak si myslím, že zůstane jen u toho snu! Zappe
Já myslím že do pár roků tu budou.. Když už tu je modrá mutace Ary Ararauny.. Modrá mutace Kakadu Růžového.. Amazonci jsou jen otázka času..
bph

XXX.XXX.184.99
Když jsme u těch lepších amazonku, nevíte ceny růžohlavých, bělohlavých a červenozobých? díky
pionusites

XXX.XXX.40.108
Bělohlavý 12000 pár, bohužel jen od jednoho páru , růžovohlavé neodchoval, červenozobí nominátní forma 15000 pár a také pouze od jednoho páru, červenozobé coralinus zatím neodchoval. Při nákupu doporučuji všechny možné testy a vyšeření.