Andulky z venkovní voliéry

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám půlroční samičku andulky z venkovní voli...
150 KčZdenda87
XXX.XXX.1.15
Dobrý den,
mohu zařadit do chovu duhových andulek tuto samičku pro změnu krve?
Děkuji za odpovědi.
Zdenda87
napsal(a):
Dobrý den,
mohu zařadit do chovu duhových andulek tuto samičku pro změnu krve?
Děkuji za odpovědi.
Podľa môjho názoru samička v predu je dúhová tak neviem v čom nemáte jasno a samec ak sa nemylim je tm.modrý šedokridli vhodný do duhových,chcelo by to viac fotiek zo zadu andulky,po by mohl tieto dva páry tvoriť správnu kombináciu pri odchove duhoviek.
Zdenda87
XXX.XXX.252.185
zosrnia
napsal(a):
Podľa môjho názoru samička v predu je dúhová tak neviem v čom nemáte jasno a samec ak sa nemylim je tm.modrý šedokridli vhodný do duhových,chcelo by to viac fotiek zo zadu andulky,po by mohl tieto dva páry tvoriť správnu kombináciu pri odchove duhoviek.
Samička je můj loňský odchov po opalinovém strakatém samci a a žlutolicé tmavomodré samičce. Podle vás je tedy dubová?
Zdenda87
XXX.XXX.252.185
lupus4
napsal(a):
není dubová ani duhová, je šedokřídlá
Omlouvám se byl to překlep píší na telefonu a to je ta automatická oprava textu.
Zdenda87
napsal(a):
Omlouvám se byl to překlep píší na telefonu a to je ta automatická oprava textu.
není třeba se omlouvat
duhová = modrá (nejlépe s V či D faktorem, ale není podmínkou, jen jsou hezčí) žlutohlavá (= opalinová) BĚLOKŘÍDLÁ
na fotce je duhovka a ještě navíc white cup (bílá čepice)
Zdenda87
XXX.XXX.252.185
lupus4
napsal(a):
není třeba se omlouvat
duhová = modrá (nejlépe s V či D faktorem, ale není podmínkou, jen jsou hezčí) žlutohlavá (= opalinová) BĚLOKŘÍDLÁ
Takového mám samečka se kterým ji chci spárovat
lupus4
napsal(a):
není třeba se omlouvat
Australani ty světlekřídlé umí a ona pak i ta duhová vypadá jinak. U nás bohužel takové ptáky nemáme. Tak máme duhovky jaké máme
Ještě přidám fotku z materiálů, které mi Don Burke poslal. Takhle vypadá světlekřídlá andulka po čtyřech generacích, kdy se neselektovalo na čisté křídla, ale na tmavší zbarvení křídel. Ta andulka přitom pochází 100% z linie těch čistých světlekřídlých australských andulek.
Zdenda87
XXX.XXX.42.159
lupus4
napsal(a):
WC asi nemáte
Mohu Vás tedy požádat o určení mutace?
Dobrý den, také jsem jim propadla, a když se dodrží pravidla tak jsou to čarokrásné barvy, ale je to pořád Andulka a sype se z ní jako na běžícím pasu.Tim nikoho nechci urazit. Celé chovné hejno jsem prodala a teď mám neofemy modrohlave. Srovnatelne krásný pták ,ale odchov je trochu složitější, takže pro mne zajímavější. Přesto když najdu inzerát z duhovkami tak si je dlouze prohlížím. Úspěšný odchov a plnou duhu. Jana J.