Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2022 22:46
Ttomas990

XXX.XXX.138.177

Ahojte chovatelia.
je tu niekto kto chová tieto amazoniky modrohlave?
Zaujímalo by ma načo si dávať pozor pri kúpe či je náročný na chov atď .
Chcel by som si zadovážiť párik na jar.
Ďakujem za odpoved.

8.2.2022 06:27
z jarda

XXX.XXX.174.156

Zdravím, nebudu nic komentovat, ale je doba internetu, jsou knihy a nebo hned přímo tady v kategorii ČLÁNKY. Jen do toho vyhledávače napište co hledáte nebo jaký druh! Zappe

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/clanky/r/

8.2.2022 08:01
Ttomas990

XXX.XXX.252.176

Ifauna diskusie je potom načo ? Nato aby ste ľudí buzerovali ? Že si majú hľadať na internete ďakujem veľmi pekne ! Za radu ak takto píšete všetkým za odpovede sa ani nečudujem že ľudi odbijate .... Pekný deň.

8.2.2022 08:21
kareta

XXX.XXX.84.6

Ttomas990 napsal(a):
Ifauna diskusie je potom načo ? Nato aby ste ľudí buzerovali ? Že si majú hľadať na internete ďakujem veľmi pekne ! Za radu ak takto píšete všetkým za odpovede sa ani nečudujem že ľudi odbijate .... Pekný deň.

To snad není pravda. To chcete, aby vám tady někdo vypisoval romány, pro vaši lenost.

8.2.2022 08:28
Ttomas990

XXX.XXX.138.177

Aspoň vidím ako sa chovate k ludom !! Vystupovanie super gratulujem nech ľudia čítajú aky máte postoj k ľuďom hneď človeka odcudzovat a nadávať mu klobúk dolu.
Ja som chcel normálne z niakym chovateľom modrohlavych amazonikov popísať si atď čo má skúsenosť z chovom a vy takto namna útočíte?
Ako nehanbite sa? Ja som nič nespravil a niekto ako vy ma ide odsudzovať?

8.2.2022 09:16
z jarda

XXX.XXX.170.139

Zdravím, no moc hezky jste se tady zapsal na to, že jste se registroval jen včera! Klobouk dolů, ale před vámi! Někoho obviňujete a sám se neumíte ani podepsat! Už pochybuji, že vám někdo normálně odpoví! A zajímalo by mě, kde z mojí rady jste přišel na tu buzeraci?! Vždyť jsem ještě napsal co a kde máte zadat a navíc i přímý odkaz! Spousta z nás začínalo v době, kdy nebylo nic, já měl jednu brožuru o andulkách a holubech a jinak se brali a to s otevřenou pusou a ušima, různé rady na chov.schůzích a brigádách a oslovení byla normální věc - vážený pane nebo příteli (oslovení příteli, jste si musel zasloužit)! Ale to už teď se nedá ani očekávat a od vás už vůbec ne! Tak nedělejte ze sebe uraženého nebo já s tím taky nemám problém kohokoliv poslat do psej matere! S pozdravem Zappe

8.2.2022 09:37
Gloria

XXX.XXX.122.254

Nebylo by rozumnější načíst a prostudovat články jak uvádí pan zappe a pak se domluvit s chovatelem a probrat věci a zkušenosti osobně. Je to jen můj názor taky se snažím najít vše na netu a pak osobně pokud mi něco nejde. Přeji všem hodně zdaru. A jinak plně souhlasím se zappe.

8.2.2022 10:39
chov.amazonku

XXX.XXX.113.91

Mě přijde že poslední dobou tu je jedna perla za druhou co se týká příspěvku. A nemyslím jen tento. 😃😃 Než aby si člověk nastudoval něco na internetu , tak by nejraději radu na celej chov ve třech větách.. Já osobně kupuji Exotu a Papoušci. Čtu si články na internetu atd.. Ale ono je pohodlnější asi napsat sem a chtít radu ve třech větách 😅😅😅

8.2.2022 15:00
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Ttomas990 napsal(a):

Byl dotaz a jaksi se reakce zvrtly ve vzájemné napadání a téma se jaksi vytratilo.
Tazatel napsal k čemu je potom diskuze na ifauně? Proto reaguji.

Tazatel se slušně zeptal a odpovědi mu moc nepomohly, to se stává.
Rozčiluje se a vůbec si nepřipouští svoji chybu.

Co je diskuze ?
DISKUZE JE DEBATA , VÝMĚNA NÁZORU NA DANÉ TÉMA. Tazatel nemůže kritizovat diskuzi do které vstoupil, protože o tématu nic neví. Spletl si toto diskuzní fórum s chovatelskou poradnou.
A jestliže účastníci dávají jen dotazy a zkušení reagují, tak jim patří jen dík. On třeba ani neví, jak jeden napsal, že existuje časopis Nová exota 75 Kč i na Slovensku možno odebírat 3,50 euro, Papoušci 79 Kč, 3,25 euro a IFauna uveřejňuje články nejen nové, ale převzaté z doby tištěné Fauny.
Takže do jara bude tazatel vybaven spoustou informací a pak, až bude papoušky mít se jistě s nějakým problémem zapojí do plnohodnotné diskuze, kde nebude pasivně číst názor na problém, ale bude prezentovat i názor svůj.
Tak to je pro mě diskuzní fůrum.

bph

8.2.2022 18:19
bph

XXX.XXX.184.99

co se tu všichni vztekáte? Pán se slušně zeptal na zkušenosti. V jiném, podobném tématu z nedávné minulosti jste o zkušenostech z chovu normálně diskutovali - i aktivní pan Moudivláček a najednou vás to se.re... Ono je fajn přečíst si knihy od Vašíčka (sám mám všechny) ale za 20let od vydání se přeci jen hodně změnilo.

9.2.2022 07:07
z jarda

XXX.XXX.251.49

Zdravím, no začínám o sobě vážně pochybovat a poohlídnu se po kontaktu na doktora Chocholouška, když jsem pořád lezu a o něco se snažím a ono se to ještě obrátí proti 👎! Snažím se poradit a rozdělit se o zkušenosti a věřte nebo ne, ale nezjištně jsem pomohl a poradil už hodně zájemcům a nebyli to jenom začátečníci! Před pár lety jsem po telefonu a přes email vedl mladého začínajícího chovatele, který chtěl hned rovnou odchovat pap.senegálské. Měl asi 2-letý hezký pár a už je chtěl prodat, ale ještě mi napsal jestli bych mu neporadil, posílal mi foto všeho a já mu radil co a jak. Trvalo to asi 2roky a dočkal se, byl šťastný jak blecha 😁 sice jedno mládě, ale pěkná samička a pořád, že patří mě, nesouhlasil jsem to je jasný, ale řekl ať si jí nechá on do chovu! Překvapilo mě, ale mile, že
byl dobrý žák! Udělal jsem si stránky, kde je vše důležité napsáno ohledně chovu a odchovu, podmínky, výživa, postup na dokrmovací kaši a atď. A to bez nějakého zisku a měl jsem různé zajímavé nabídky!
Tak už nevím co ještě víc zdokonalit, aby byli všichni spokojeni, ale to jistě nejde a nepůjde, každému se nedá zavděčit!
S pozdravem Zappe

Přidejte reakci

Přidat smajlík