Snášenlivost Pásovníka Dlouhoocasého

Pásovník dlouhoocasý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2022 22:04
D.Páleník

XXX.XXX.63.100

Zdravím, venkovní voliéra délka: 210 cm, šířka 135 cm, výška 220 cm. Zvažuji koupi 1.1 Pásovníků k Neofémam Tyrkysovým a Holoubkům Diamantovým místo Rýžovníků. Myslíte že by to mohlo fungovat? Děkuji za odpovědi, a rady.

21.3.2022 08:32
HHH

XXX.XXX.90.26

Dobrý den, kdysi jsem tuto kombinaci také choval. Jediným možným problémem může být, pokud by pásovníci vytahovali materiál z hnízda holoubků, aby nevypadla vajíčka nebo mladí holoubci. Pokud holoubci hnízdí v košíčku, tak stačí v takovém případě doplňovat hnízdní výplň.
Ať se vám daří
H

21.3.2022 11:22
D.Páleník

XXX.XXX.155.243

HHH napsal(a):
Dobrý den, kdysi jsem tuto kombinaci také choval. Jediným možným problémem může být, pokud by pásovníci vytahovali materiál z hnízda holoubků, aby nevypadla vajíčka nebo mladí holoubci. Pokud holoubci hnízdí v košíčku, tak stačí v takovém případě doplňovat hnízdní výplň.
Ať se vám daří
H

Dobrý den, děkuji za odpověď myslím si že když bude dostatek hnízdního materiálu, a hnízda dál od sebe tak by snad nebyl problém, a ještě když přiložím například větvě pro větší soukromí tak by si mohli hledět svého.. Ale to je moje teorie. K chovu se vracím po pár letech tak uvítám jakoukoli radu. Děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík