Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

borec123

26.3.2022 17:42
borec123

XXX.XXX.168.159

dobrý den, od kdy nejdríve se dá chovat papousek doma. Nemyslím zrovna narozene mlade ale starsi. Od prvniho druheho roku?

Neregistrovaný uživatel

26.3.2022 18:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Nešlo by to vyjádřit trochu konkrétněji??

26.3.2022 18:38
exotchov

XXX.XXX.168.151

No to je zase pecka,chapu ze dnesni mladez neumi komunikovat ale tohle je opravdu moc.Nesmysl .......

26.3.2022 20:23
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

exotchov napsal(a):
No to je zase pecka,chapu ze dnesni mladez neumi komunikovat ale tohle je opravdu moc.Nesmysl .......

Kdo má oči k vidění a uši k slyšení, tak ten pozná........,.atd napsal jeden náš básník a mám dojem, že před 2000 lety je ten podobný citát i v bibli.

Ten upřímně míněný dotaz Chov papouška kakadu mě přesvědčuje o jakési degeneraci myšlení tazatelů. Mají stovky odpovědí jen ťuknout do klávesnice. Nemám nic proti tomu se zeptat, ale kde máte Vy tazatelé záruku, že Vám někdo dává tu dobrou radu nebo deziformaci ?

Moje rada. Přečtěte, uvažte a vraťe se k informacím těch co znáte a uvažujte vlastní hlavou.
Ten dnešní svět je plný lží a kdo lže lze těřko poznat.
Ale jaro přichází, sýkorky nosí na hnízda kosi někde už snáší a brzy přiletí vlaštovky. Já čekám na 3 páry rorýsů v mých budkách. Ještě je měsíc čas. Loni dostali hnízdící rodiče kroužky a jestli se letos vrátí na stará hnízda, bude to zdokumentovaná ornitologická bomba.

26.3.2022 22:13
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

borec123 napsal(a):
dobrý den, od kdy nejdríve se dá chovat papousek doma. Nemyslím zrovna narozene mlade ale starsi. Od prvniho druheho roku?

To si určitě někdo dělá srandu, malé dítě to být nemůže, když umí psát, ale ta otázka je více než hloupá. A to jsem slušný. Když umí psát ,tak umí i číst a na internetu nebo v knihách je vše na co se pisatel ptá. Takže to vypadá na nejapný žert a pisatel se asi doma nudí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík