Andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám letošní Andulky...jsou celoročně ve venk...
120 KčPoraďte, co nebo kdo to dělá. Je to již druhý případ v krátké době, kdy jsem ve voliéře našel mrtvou Andulku bez peří na hlavě. Ta první byly na zemi, druhá v budce (začínala hnízdit). Hlavy obou Andulek byly totálně holé, bez krvácení. Ve voliéře jsou Andulky a Korely. Žádný z papoušků neměl na sobě stopy zápasu.
cbadura
napsal(a):
Poraďte, co nebo kdo to dělá. Je to již druhý případ v krátké době, kdy jsem ve voliéře našel mrtvou Andulku bez peří na hlavě. Ta první byly na zemi, druhá v budce (začínala hnízdit). Hlavy obou Andulek byly totálně holé, bez krvácení. Ve voliéře jsou Andulky a Korely. Žádný z papoušků neměl na sobě stopy zápasu.
Zdravím, buď se rvou samice mezi sebou a nebo tam máte škodnou
roselia
napsal(a):
Něco podobného mi udělal ve voliéře potkan, šel jenom po hlavě, ale zaplatil za to smrtí Za několik let totiž vykousali ve zdivu a betonu díry a těmi se protáhli. Díry a zdivo jsme opravili, zabetonovali a do betonu jsme přimíchali sklo a je pokoj.
Kdysi jsem to udělal přesně jak píšete . Ješte n dnu mám husté pletivo pak sklo a cele zalité betónem. Od té doby žádný úhyn. Kdysi kolega měl problém , nacházel papoušky bez nohou na dně voliéry. Tak číhal a nakonec zjistil že mi to dělají kočky. Dal druhé pletivo a byl klid.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Za mě máte buď málo budek nebo špatně umístěné -) pak se samice rvou o budky a může dojít i k zabití.
To
bol potkan.
cbadura
napsal(a):
Poraďte, co nebo kdo to dělá. Je to již druhý případ v krátké době, kdy jsem ve voliéře našel mrtvou Andulku bez peří na hlavě. Ta první byly na zemi, druhá v budce (začínala hnízdit). Hlavy obou Andulek byly totálně holé, bez krvácení. Ve voliéře jsou Andulky a Korely. Žádný z papoušků neměl na sobě stopy zápasu.
Lasička...měl jsem to stejné u Kakariků ! K.
kubrt11
napsal(a):
Lasička...měl jsem to stejné u Kakariků ! K.
U té se mi nezdá, že by vzala jen jednu...taky se mi jednou dostala do voliéry. Ještě u našich a během noci bypo pryč 5 andulek a asi 2 nechala na zemi zcela bez hlavy. Za pár dní ji chytily kočky.