Andulči Drakula - neukazujte dětem !

Andulka vlnkovaná
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2022 11:28
cbadura

XXX.XXX.81.240

Poraďte, co nebo kdo to dělá. Je to již druhý případ v krátké době, kdy jsem ve voliéře našel mrtvou Andulku bez peří na hlavě. Ta první byly na zemi, druhá v budce (začínala hnízdit). Hlavy obou Andulek byly totálně holé, bez krvácení. Ve voliéře jsou Andulky a Korely. Žádný z papoušků neměl na sobě stopy zápasu.

2.4.2022 11:42
Pinkava2003

XXX.XXX.15.209

cbadura napsal(a):
Poraďte, co nebo kdo to dělá. Je to již druhý případ v krátké době, kdy jsem ve voliéře našel mrtvou Andulku bez peří na hlavě. Ta první byly na zemi, druhá v budce (začínala hnízdit). Hlavy obou Andulek byly totálně holé, bez krvácení. Ve voliéře jsou Andulky a Korely. Žádný z papoušků neměl na sobě stopy zápasu.

Zdravím, buď se rvou samice mezi sebou a nebo tam máte škodnou

2.4.2022 12:03
roselia

XXX.XXX.167.135

Něco podobného mi udělal ve voliéře potkan, šel jenom po hlavě, ale zaplatil za to smrtí Za několik let totiž vykousali ve zdivu a betonu díry a těmi se protáhli. Díry a zdivo jsme opravili, zabetonovali a do betonu jsme přimíchali sklo a je pokoj.

2.4.2022 12:25
Pepa123

XXX.XXX.236.248

roselia napsal(a):
Něco podobného mi udělal ve voliéře potkan, šel jenom po hlavě, ale zaplatil za to smrtí Za několik let totiž vykousali ve zdivu a betonu díry a těmi se protáhli. Díry a zdivo jsme opravili, zabetonovali a do betonu jsme přimíchali sklo a je pokoj.

Kdysi jsem to udělal přesně jak píšete . Ješte n dnu mám husté pletivo pak sklo a cele zalité betónem. Od té doby žádný úhyn. Kdysi kolega měl problém , nacházel papoušky bez nohou na dně voliéry. Tak číhal a nakonec zjistil že mi to dělají kočky. Dal druhé pletivo a byl klid.

2.4.2022 18:07
daniel kejda

XXX.XXX.225.21

Samice

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.4.2022 18:35

Za mě máte buď málo budek nebo špatně umístěné -) pak se samice rvou o budky a může dojít i k zabití.

2.4.2022 19:48

To
bol potkan.

2.4.2022 20:51
cbadura

XXX.XXX.81.240

Díky všem za reakci. Nejspíš to bude boj mez samicemi. Budek mám dost v jedné úrovni. Potkany vylučuji. Mám husté pletiva.

2.4.2022 21:00
kubrt11

XXX.XXX.38.160

cbadura napsal(a):

Lasička...měl jsem to stejné u Kakariků ! K.

2.4.2022 21:40
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

kubrt11 napsal(a):

To je nejpravděpodobnější verze.

2.4.2022 21:42

kubrt11 napsal(a):

U té se mi nezdá, že by vzala jen jednu...taky se mi jednou dostala do voliéry. Ještě u našich a během noci bypo pryč 5 andulek a asi 2 nechala na zemi zcela bez hlavy. Za pár dní ji chytily kočky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík