Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2022 19:36
jarku

XXX.XXX.23.53

Zdravím všechny chovatele neofem modrohlavých.
Chtěl bych položit jednu otázku a doufám nebo přál bych si na ní dostat nějakou rozumnou odpověd.Jsou ještě mezi chovateli tací kteří chovají čisté mutace,
např. šedozelené,běloprsé, černé, modré violety, proč se ptám: všude vidím jenom samé lemované a jiné . děkuji za slušné odpovědi po případě diskuzi.Jařku

6.4.2022 12:01
petoc

XXX.XXX.214.54

Zdravím
Myslím že máme pri chove modrohlavých "rovnaký smer".
Tiež mám ten pocit, že sa tieto mutácie akosi vytrácajú z chovu.
Žiaľ, lepšie fotky nemám.
Musím viac fotiť, odchovy zmiznú, fotky zostanú

6.4.2022 14:21
jarku

XXX.XXX.23.53

petoc napsal(a):
Zdravím

Díky za ozvání,Ozvu se.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.4.2022 14:47
Uživatel s deaktivovaným účtem

On už je bohužel problém sehnat i přírodní kusy. 🙈

6.4.2022 21:06
fras

XXX.XXX.140.243

Mě by zajímalo jestli někdo chová přírodní skořice. To bývali opravdu krasavci. Dnes na trhu prakticky neexistují!!!!!!!!!!!!!!

6.4.2022 21:52
Voplik

XXX.XXX.63.159

jarku napsal(a):
Zdravím všechny chovatele neofem modrohlavých.
Chtěl bych položit jednu otázku a doufám nebo přál bych si na ní dostat nějakou rozumnou odpověd.Jsou ještě mezi chovateli tací kteří chovají čisté mutace,
např. šedozelené,běloprsé, černé, modré violety, proč se ptám: všude vidím jenom samé lemované a jiné . děkuji za slušné odpovědi po případě diskuzi.Jařku

Zdravim, s tchanem mame modré violety, beloprse, snazime se o cervenobricha lutina, nejak opalin se taky najde a jeste k tomu 3 pary přírodních.

6.4.2022 21:53
Voplik

XXX.XXX.63.159

petoc napsal(a):
Zdravím

Krasní ptaci!!

6.4.2022 22:24
Gloria

XXX.XXX.75.64

Moc hezký škoda že se v těch kombinacích nevyznám hold mám co dohánět držím palce a přeji vše dobré

7.4.2022 08:17
Uda

XXX.XXX.121.168

fras napsal(a):
Mě by zajímalo jestli někdo chová přírodní skořice. To bývali opravdu krasavci. Dnes na trhu prakticky neexistují!!!!!!!!!!!!!!

Ano také mám ten pocit že jse úplně vytratily. Jinak proti mutacím nic nemám ale jak píšete dnes chce každý lemované, opalíny a můj názor je že ty červeno břiché tam moc alespoň mi neladí, můj názor. Je to jako s těmi tyrkysovýma všude jen červené a proto jse snažím o ty žlutobřiché opalíny ale scháňet krev je skoro nemožné tak jse opírám o přírodní a musím štepit a jak už to chodí samic člověk odchová dost ale po skromnu samce kteří mají větší význam a hodnotu do chovu.

7.4.2022 09:44
vaasekk

XXX.XXX.19.139

otec chova 4,4 lutin 2,2 prirodni 1,1 modrabeloprsa 1,1cerne nejake prirodni skorice taky ma presne neznam ty mutace a slozeni paru ma kolem 20paru venuje se neofemam asi 15let

7.4.2022 10:57
jarku

XXX.XXX.23.53

Je to paráda,že se zatím pár chovatelů ozvalo ,když pročítám profil,tak koukám většinou je to Morava v Čechách asi málo nevadí třeba se jěště někdo ozve zatím díky PÁNOVÉ a DÁMO.

26.4.2022 22:44
kare

XXX.XXX.134.168

Mně moc nic skořice neříkala, hlavně u samiček. Ale když je skořice v červenobřichých opalínech tak je to skutečně paráda. Jak samci tak samice. nádhera.

29.4.2022 18:34
brano15

XXX.XXX.227.76

Zdravim
niečo z mojich prvých hniezd.
šedozelené,šedozelené škorice, prírodné, zelené škorice.

Michálik

1.5.2022 12:19
Michálik

XXX.XXX.113.243

brano15 napsal(a):
Zdravim
niečo z mojich prvých hniezd.
šedozelené,šedozelené škorice, prírodné, zelené škorice.

Dobrý deň.
Chovám tiež zelené škorice, mal by som záujem o samičku na zmenu krvi.
Prosím vás dajte mi na vás kontakt aby sme sa mohli dohodnúť, keď budete predávať mladé.
S pozdravom Michálik.

1.5.2022 14:47
brano15

XXX.XXX.227.76

Michálik napsal(a):
Dobrý deň.
Chovám tiež zelené škorice, mal by som záujem o samičku na zmenu krvi.
Prosím vás dajte mi na vás kontakt aby sme sa mohli dohodnúť, keď budete predávať mladé.
S pozdravom Michálik.

Mobil: 0940 986 053
S pozdravom Babulic

Přidejte reakci

Přidat smajlík