Neoféma modrohlavá

Prodám Neofému modrohlavou - Prodám odchov Neofémy modrohlavé r. 6/2024 sam...
Zdravím všechny chovatele neofem modrohlavých.
Chtěl bych položit jednu otázku a doufám nebo přál bych si na ní dostat nějakou rozumnou odpověd.Jsou ještě mezi chovateli tací kteří chovají čisté mutace,
např. šedozelené,běloprsé, černé, modré violety, proč se ptám: všude vidím jenom samé lemované a jiné . děkuji za slušné odpovědi po případě diskuzi.Jařku
Zdravím
Myslím že máme pri chove modrohlavých "rovnaký smer".
Tiež mám ten pocit, že sa tieto mutácie akosi vytrácajú z chovu.
Žiaľ, lepšie fotky nemám.
Musím viac fotiť, odchovy zmiznú, fotky zostanú
Uživatel s deaktivovaným účtem
On už je bohužel problém sehnat i přírodní kusy. 🙈
jarku
napsal(a):
Zdravím všechny chovatele neofem modrohlavých.
Chtěl bych položit jednu otázku a doufám nebo přál bych si na ní dostat nějakou rozumnou odpověd.Jsou ještě mezi chovateli tací kteří chovají čisté mutace,
např. šedozelené,běloprsé, černé, modré violety, proč se ptám: všude vidím jenom samé lemované a jiné . děkuji za slušné odpovědi po případě diskuzi.Jařku
Zdravim, s tchanem mame modré violety, beloprse, snazime se o cervenobricha lutina, nejak opalin se taky najde a jeste k tomu 3 pary přírodních.
fras
napsal(a):
Mě by zajímalo jestli někdo chová přírodní skořice. To bývali opravdu krasavci. Dnes na trhu prakticky neexistují!!!!!!!!!!!!!!
Ano také mám ten pocit že jse úplně vytratily. Jinak proti mutacím nic nemám ale jak píšete dnes chce každý lemované, opalíny a můj názor je že ty červeno břiché tam moc alespoň mi neladí, můj názor. Je to jako s těmi tyrkysovýma všude jen červené a proto jse snažím o ty žlutobřiché opalíny ale scháňet krev je skoro nemožné tak jse opírám o přírodní a musím štepit a jak už to chodí samic člověk odchová dost ale po skromnu samce kteří mají větší význam a hodnotu do chovu.
Zdravim
niečo z mojich prvých hniezd.
šedozelené,šedozelené škorice, prírodné, zelené škorice.
Michálik
XXX.XXX.113.243
brano15
napsal(a):
Zdravim
niečo z mojich prvých hniezd.
šedozelené,šedozelené škorice, prírodné, zelené škorice.
Dobrý deň.
Chovám tiež zelené škorice, mal by som záujem o samičku na zmenu krvi.
Prosím vás dajte mi na vás kontakt aby sme sa mohli dohodnúť, keď budete predávať mladé.
S pozdravom Michálik.