Koupim knizku o roselach a jejich mutacich

Rosela penant
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

BarboraSvobodova

7.4.2022 17:52
BarboraSvobodova

XXX.XXX.168.174

Dobry den delsi dobu nemuzu nikde sehnat knizku o roselach a jejich mutacich kdyby doma nekdo mel a rad prenechal budu moc moc rada samozrejme vse zaplatim dekuji Svobodova

Neregistrovaný uživatel

7.4.2022 18:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Pokud seženete tuhle knihu můžete hovořit o velkém štěstí.Samozřejmě,že ji budete muset dobře zaplatit! Volně není k dostání a kdo ji vlastní tak má malý poklad.

7.4.2022 18:34
alex66

XXX.XXX.210.120

BarboraSvobodova napsal(a):
Dobry den delsi dobu nemuzu nikde sehnat knizku o roselach a jejich mutacich kdyby doma nekdo mel a rad prenechal budu moc moc rada samozrejme vse zaplatim dekuji Svobodova

Knihu mám a jsem ochoten ji prodat. Napište na sebe kontakt.

BarboraSvobodova

7.4.2022 18:55
BarboraSvobodova

XXX.XXX.168.174

Dobry den 607694456 moc dekuji

7.4.2022 23:14
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Pokud seženete tuhle knihu můžete hovořit o velkém štěstí.Samozřejmě,že ji budete muset dobře zaplatit! Volně není k dostání a kdo ji vlastní tak má malý poklad.

Nemůžu pochopit, proč jí opět nevydají, byl by o ní velký zájem, sám ji sháním už 3 roky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.4.2022 09:51
Uživatel s deaktivovaným účtem

Horák lutino napsal(a):
Nemůžu pochopit, proč jí opět nevydají, byl by o ní velký zájem, sám ji sháním už 3 roky.

Zkuste hlídat inzerci. Já před tak 3-4 lety ulovila od jednoho pána asi 5 knih o australských papoušcích, mj. i ty rosely.

Plus ještě antikvariát. Tam jsem taky ulovila dost knížek. :) Tady je přímo web, který to vyhledává v ostatních antikvariátech: https://muj-antikvariat.cz/

Přidejte reakci

Přidat smajlík