loňské korelky

Prodám Korelu albino - Prodám loňské korelky, 1x lutino a 3x bílé, je to 1...
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat mám páru korel 1.0 albino, 0.1 bělohlavá. Pár má něco přes 3 roky. 2 chovné sezóny za sebou, každou sezónu 2 odchovy , cca po 5 vejcích, téměř 100 % oplodněnost a úspěšné odchovy na bidlo. Letos 4 vejce, moc neseděli, asi po týdnu až dvou další 3 vejce z toho jedno rozbité. Začali sedět pár dnů a teď zase jen sem tam, ale hlavně samec samicu vyhání z budky když tam vleze, nebo si sedne před vlez do budky a nepustí ju tam. Z toho je den kdy tam sedí oba nebo jen jeden. Dnes jsem si všiml, že na ni dokonce ,, útočí ". Když vyletí na bidlo tak na ni naletí a ona sletí dolů, nepustí ju do budky. Podotýkám že to byl harmonizující pár i mimo sezónu, seděli vedle sebe,probírali si peří. Změna prostředí není, teda před rokem jsem jim udělal novou voliéru, ale v ní už celou minulou sezónu úspěšně hnízdili. Strava stejná, suché zrní,senegal, sem tam piškot, zelené, ovoce moc neberů, samozřejmě voda, větvičky na okus, míchanicu až majů mladé. Naklíčené jim nedávám, penantom, atd jo, ale korelám ne. Nevíte v čem by mohl být problém, pochopil bych kdyby neměli letos vejce, ale takhle mě zaráží to vzájemné chování na které u nich nejsu zvyklí, nebo jsem nebyl.
Díky za každý nápad a radu