Prodám barevné mutace zebřičky pestré

Prodám Zebřičku pestrou - samce i samičky chované v hejnu ve společné celor...
200 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den, dostala jsem pár zebřiček a jedno jejich společné mládě samičku. Všichni tři spolu žijí v prostorné voliéře. Chci je dál nechat spolu, ale vím, že zebřičky žijí v páru a chci se tedy zeptat, zda mám koupit ještě samečka a přidat ho k nim. Spáruje se s mladou zebřičkou a nebude mít problém se starším samečkem? A v jakém věku mladé zebřičky jí mám samečka pořídit? Jsem v chovu začátečník. Děkuji za všechny rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Klidně samečka přikupte, prát se nebudou. Jen bacha - jak budou jen 2 páry, můžou se vzájemně rušit při sezení. Ideální je mít 1 nebo 3 a více párů.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Dobrý den, dostala jsem pár zebřiček a jedno jejich společné mládě samičku. Všichni tři spolu žijí v prostorné voliéře. Chci je dál nechat spolu, ale vím, že zebřičky žijí v páru a chci se tedy zeptat, zda mám koupit ještě samečka a přidat ho k nim. Spáruje se s mladou zebřičkou a nebude mít problém se starším samečkem? A v jakém věku mladé zebřičky jí mám samečka pořídit? Jsem v chovu začátečník. Děkuji za všechny rady.
Záleží na tom, jak je ta voliéra velká.
Aby se mohl nový samec kde schovat.
Ten starý ho bude prohánět a jestli je agresivní, může ho i zabít.
Je potřeba po vpuštění toho nového být často u voliéry a pozorovat, co se tam děje.