Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Annafzukvfz

25.5.2022 21:56
Annafzukvfz

XXX.XXX.126.240

Dobrý den, potřebovala bych poradit.
Moje aymarka má už asi týden problém s létáním (nemůže vůbec létat), křidélka má svěšená podél těla a obecně se hůře pohybuje. Také jí dělá problém vyprazdňování. Je velmi unavená, skoro celý den má zabořený zobáček pod křidélko a je pořád načepýřená. Ale jí a pije normálně.
Jediné, co jsem našla na internetu je, že by se mohlo jednat o kokcidiózu, ale nenapadá mě, kde by k ní přišla...
Prosím o radu.

26.5.2022 10:44
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

Annafzukvfz napsal(a):
Dobrý den, potřebovala bych poradit.
Moje aymarka má už asi týden problém s létáním (nemůže vůbec létat), křidélka má svěšená podél těla a obecně se hůře pohybuje. Také jí dělá problém vyprazdňování. Je velmi unavená, skoro celý den má zabořený zobáček pod křidélko a je pořád načepýřená. Ale jí a pije normálně.
Jediné, co jsem našla na internetu je, že by se mohlo jednat o kokcidiózu, ale nenapadá mě, kde by k ní přišla...
Prosím o radu.

Internet trus nevyšetří, udělejte rozbor trusu. Pokud je to opravdu kokcidie, nasadit sulfacox, 7 dní potom probiotika. Je důležité vše řádně vydensifikovat.
Ale bez vyšetření se do léčby nepouštějte. Můžete ještě víc uškodit

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.5.2022 15:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud o ni nechcete přijít, jděte k veterináři.

https://www.ararauna.cz/veterinarni-ordinace/

29.5.2022 15:36
lada123

XXX.XXX.235.97

Dobrý den, jsou dvě možnosti. Buď je začervená nebo pokud je to samicka může mít zadržené vajíčko

Přidejte reakci

Přidat smajlík