výstavní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky rok 2024-2025.Barvy sv....
350 KčSimonadepari
XXX.XXX.125.172
Dobrý den, mám volieru a 10 andulek. Chovám je od minulého roku, minuli rok byli andulky v pohodě a teď poslední měsíc pozoruji jak se andulky mezi sebou rvou. Nejvíce samice oči mají do krve. Co mám dělat? Před týdnem jsem odstavila jednu samici co napadala všechny samice ale teď jsou agresivni skoro úplně všechny.
Simonadepari
napsal(a):
Dobrý den, mám volieru a 10 andulek. Chovám je od minulého roku, minuli rok byli andulky v pohodě a teď poslední měsíc pozoruji jak se andulky mezi sebou rvou. Nejvíce samice oči mají do krve. Co mám dělat? Před týdnem jsem odstavila jednu samici co napadala všechny samice ale teď jsou agresivni skoro úplně všechny.
Jaký máte poměr samic a samců? Kolik máte budek?
Simonadepari
napsal(a):
Budete mít asi moc samic které jdou do toku a chtějí znízdit. Více budek, dál od sebe, a samozřejmě i větší prostor.
Horák lutino
napsal(a):
Stále stejné otázky i odpovědi už pár let, proč si tázající nepřečtou předešlé otázky i odpovědi na toto téma zde na Ifauně?
Téměř vše už bylo někdy, někde a někým popsáno. Vyhledávač je sice super věc, ale nevázla by pak zdejší diskuse? A ne jenom ta zdejší na iFauně...?
Simonadepari
XXX.XXX.249.21
Mám 5 samic 7samcu 6budek ve stejné výšce volieru bych musela změřit ale asi bude čas pořídit větší volieru je to cca na výšku 2m na šířku 3m. Od minulého léta chovám andulky a postavili jsme volieru. Jen je mi zvláštní že dřív byli andulky v pohodě vůbec se nepsali a teď pořád ne jen samice se samicema ale i samci se samcem.. samci se třeba perou kvůli 1 samici oba jsou v páru ale ten jeden by chtěl samici jinyho samce atd nevím jak tohle řešit...
lesk
napsal(a):
Téměř vše už bylo někdy, někde a někým popsáno. Vyhledávač je sice super věc, ale nevázla by pak zdejší diskuse? A ne jenom ta zdejší na iFauně...?
Přesně tak. Od čeho potom jsou diskuzní stránky ve všech kategoriích. Chápu, že pro starší a zkušenější chovatele je to někdy opruz, když se někdo ptá na tak, pro ně banální věci, ale každý jednou začínal a nikdo nejsme 100 %. Jak píšete na co ty diskuze pak jsou, kdo nechce odpovídat nemusí. Hold je jiná doba, dřív nebyl internet tak se chovatelé navštěvovali předávali si informace, četli knihy, jinak to ani nešlo. Tím nechci říct, že po diskuzích je to lepší to určitě nee, ty vzájemné návštěvy měly něco do sebe a dovolím si tvrdit, že to bylo lepší, ikdyž do téhle věkové kategorie nepatřím, ale zároveň to jinak nešlo. Hold je doba jaká je, tak proč ty diskuze nevyužít na to tu jsou. Nevím jen můj názor.