Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.6.2022 11:37
jana1150

XXX.XXX.188.39

Dobrý den, prosím o určení pohlaví. Můj chabý odhad je modrý 1,0 a přírodní 0,1. Je to tak? Děkuji za odpovědi. Jana J.

3.6.2022 12:13
JoPe

XXX.XXX.82.8

Podle mě máte obě samice.

3.6.2022 12:33
jana1150

XXX.XXX.188.39

Moc děkuji za odpověď, bylo to tak prodáno, ale ta modrá má placatejsi hlavu, tak jsem myslela že je to samec. Mám u nich samce, bráno s myšlenkou že si vybere samici sam, ale od té doby co jsou tam dvě, tak je samec doskubanej a pořád zalezlej v budce, v podstatě v ní tráví celé dny. Když měl jednu samici, tak vůbec nevykazovali žádný zajem, z tohoto důvodu jsem koupila ještě jednu, aby si vybral.Před přidělením samic spíše kontaktni kus, teď apatictejsi. Přiložíme foto. Co poradíte, jak dál? Zbavit se samic, nebo nového samce?

3.6.2022 12:50
JoPe

XXX.XXX.82.8

jana1150 napsal(a):
Moc děkuji za odpověď, bylo to tak prodáno, ale ta modrá má placatejsi hlavu, tak jsem myslela že je to samec. Mám u nich samce, bráno s myšlenkou že si vybere samici sam, ale od té doby co jsou tam dvě, tak je samec doskubanej a pořád zalezlej v budce, v podstatě v ní tráví celé dny. Když měl jednu samici, tak vůbec nevykazovali žádný zajem, z tohoto důvodu jsem koupila ještě jednu, aby si vybral.Před přidělením samic spíše kontaktni kus, teď apatictejsi. Přiložíme foto. Co poradíte, jak dál? Zbavit se samic, nebo nového samce?

Tohoto samce dejte někomu do společné voliéry s jinými ptáky, ať přijde na jiné myšlenky a vyčistí si hlavu. Pořiďte jiného samce.

5.6.2022 12:37
lavice

XXX.XXX.224.145

jana1150 napsal(a):

Máte dvě samice, samce vyřadit z chovu, koupit jiného.

16.6.2022 16:21
jana1150

XXX.XXX.30.15

Zdravím kolegy, tak jsem samce s certifikátem DNA přendala do jiné voliéry s drobotinou a opravdu veliká změna. Začal z toho snášet 😁. Takže hotovej harém. Nedivím se že ho-ji kámošky skubali. Jj

16.6.2022 16:31
lavice

XXX.XXX.224.145

jana1150 napsal(a):
Zdravím kolegy, tak jsem samce s certifikátem DNA přendala do jiné voliéry s drobotinou a opravdu veliká změna. Začal z toho snášet 😁. Takže hotovej harém. Nedivím se že ho-ji kámošky skubali. Jj

Takže 3 samice?

16.6.2022 18:20
jana1150

XXX.XXX.132.236

Jo jo samice, a po oddělení skubáne samice, začala snášet i přírodní. Nic neni ztraceno třeba se nám z modrého kusů přeci je vyklube samec, příroda je mocná čarodějka. Již se to jednou potvrdilo 😁

Neregistrovaný uživatel

16.6.2022 19:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Když se ze samce s DNA může vyklubat samice,tak z modré samice může být nakonec samec.

Přidejte reakci

Přidat smajlík