penant straky a pomeranč

Prodám Roselu penant - Nabízím penanty straky I pomeranče kroužek 24 ihned...
Dobrý den, prosím o určení pohlaví. Můj chabý odhad je modrý 1,0 a přírodní 0,1. Je to tak? Děkuji za odpovědi. Jana J.
Moc děkuji za odpověď, bylo to tak prodáno, ale ta modrá má placatejsi hlavu, tak jsem myslela že je to samec. Mám u nich samce, bráno s myšlenkou že si vybere samici sam, ale od té doby co jsou tam dvě, tak je samec doskubanej a pořád zalezlej v budce, v podstatě v ní tráví celé dny. Když měl jednu samici, tak vůbec nevykazovali žádný zajem, z tohoto důvodu jsem koupila ještě jednu, aby si vybral.Před přidělením samic spíše kontaktni kus, teď apatictejsi. Přiložíme foto. Co poradíte, jak dál? Zbavit se samic, nebo nového samce?
jana1150
napsal(a):
Moc děkuji za odpověď, bylo to tak prodáno, ale ta modrá má placatejsi hlavu, tak jsem myslela že je to samec. Mám u nich samce, bráno s myšlenkou že si vybere samici sam, ale od té doby co jsou tam dvě, tak je samec doskubanej a pořád zalezlej v budce, v podstatě v ní tráví celé dny. Když měl jednu samici, tak vůbec nevykazovali žádný zajem, z tohoto důvodu jsem koupila ještě jednu, aby si vybral.Před přidělením samic spíše kontaktni kus, teď apatictejsi. Přiložíme foto. Co poradíte, jak dál? Zbavit se samic, nebo nového samce?
Tohoto samce dejte někomu do společné voliéry s jinými ptáky, ať přijde na jiné myšlenky a vyčistí si hlavu. Pořiďte jiného samce.
jana1150
napsal(a):
Máte dvě samice, samce vyřadit z chovu, koupit jiného.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Když se ze samce s DNA může vyklubat samice,tak z modré samice může být nakonec samec.