Leona76
napsal(a):
Prosím nemáte doma někdo tuto knihu :) kterou už nevyužijete.díky
Dobrý den,
právě jednám s tiskárnou o dotisku menšího množství své knihy Papoušek zpěvavý a jeho mutace. Kniha vyjde s původním obsahem bez jakýchkoliv dalších úprav.
Předpoklad distribuce zatím vychází na 9/2022. Pokud máte o knížku zájem napište mi prosím objednávku na e-mail uvedený v mém profilu anebo lze i rovnou na e-mail lukac.peter@seznam.cz. Uveďte své jméno s příjmením, úplnou poštovní doručovací adresu a počet kusů. Ozvu se vám, až knihy obdržím z výrobny.
S pozdravem, P. Lukáč.
parrotss
napsal(a):
Dobrý den,
právě jednám s tiskárnou o dotisku menšího množství své knihy Papoušek zpěvavý a jeho mutace. Kniha vyjde s původním obsahem bez jakýchkoliv dalších úprav.
Předpoklad distribuce zatím vychází na 9/2022. Pokud máte o knížku zájem napište mi prosím objednávku na e-mail uvedený v mém profilu anebo lze i rovnou na e-mail lukac.peter@seznam.cz. Uveďte své jméno s příjmením, úplnou poštovní doručovací adresu a počet kusů. Ozvu se vám, až knihy obdržím z výrobny.
S pozdravem, P. Lukáč.
Dobrý den, skvělá zpráva. Napíši :) děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

hernajs
napsal(a):
Máte ji někdo? Pokud ano tak se prosím podělte o názor zda bude užitečná. Jsem úplný začátečník. Dík všem za slušné reakce.
Též souhlasím, že je opravdu super. Mutace popsány do detailů, atd. Za nás opravdu stojí za to. :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
eddy
napsal(a):
Zdravim můžu se zeptat kolik ta kniha bude stát?
Myslím,že u takové knihy není cena vůbec směrodatná.Kdo má opravdu zájem nepátrá po ceně.
Tak už jsou doma. Příští týden budu postupně zasílat. Všem, co jsi knihu objednali, napíši podrobnosti k jejímu doručení a způsobu převzetí.