Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2022 17:46
KlaraKunova

XXX.XXX.94.105

Dobrý den,

Pořadí mi prosím někdo co je náš Kakariki konkrétně za mutaci? Chovatel nám řekl, že to je oliva, ale co jsem koukala na internetu na obrázky olivy jsem nenašla se žlutými ocasními pery. Jediné co vím, že je žlutočelý.

Předem všem děkuji za odpovědi😉

13.6.2022 18:11
exotchov

XXX.XXX.168.151

Mozna svetlezelena straka.

13.6.2022 19:11
kafiko

XXX.XXX.31.161

KlaraKunova napsal(a):
Dobrý den,

Pořadí mi prosím někdo co je náš Kakariki konkrétně za mutaci? Chovatel nám řekl, že to je oliva, ale co jsem koukala na internetu na obrázky olivy jsem nenašla se žlutými ocasními pery. Jediné co vím, že je žlutočelý.

Předem všem děkuji za odpovědi😉

je to lemovana straka, jsou dosti variabilní v zakladní barvě, mam je take

13.6.2022 20:23
KlaraKunova

XXX.XXX.94.105

kafiko napsal(a):
je to lemovana straka, jsou dosti variabilní v zakladní barvě, mam je take

Budu mu chtít ještě pořídit samičku jakou barvu by jste volil nebo je to jedno? Chtěla bych tedy zase straku, ale přijde mi, že je snad teď nemožné je někde sehnat 🙈

14.6.2022 15:20
kafiko

XXX.XXX.31.161

KlaraKunova napsal(a):
Budu mu chtít ještě pořídit samičku jakou barvu by jste volil nebo je to jedno? Chtěla bych tedy zase straku, ale přijde mi, že je snad teď nemožné je někde sehnat 🙈

chvili pockejte mlade budou, dal bych to same nebo lemovanou

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.6.2022 09:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

KlaraKunova napsal(a):

Mláďata jsou běžně teď v budkách. Počítejte, že do inzerce je hodně chovatelů dává až při odběru - tj. cca ten konec června/červenec/srpen. Určitě bude z čeho vybírat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík