Kanár

Prodám Kanára - Prodávám dva kanárky, samce a samici, a hledám pro ně nový...
1500 Kč
Dobrý den, poprosím niejaku radu, že či robím niečo zle alebo to je proste v páriku.
Jedná sa o môj prvy pár kanarikov, no problemom je, že ked su mladé už vačšie trošku viac zaperené, tak ich proste vyhodia z hniezda a hned si samica začina znovu robiť hniezdo na novu znašku,
momentalne sedí už na tretej znaške vajec, prvé vyhodila dve asi 10-14 dnove mlade, jedno prežilo po vratení do noveho košika vedla stareho hniezda, kde ho chodil samec krmiť ale samica mladé nonstop sklbala na stavanie hniezda aj napriek dostatocneho ineho materialu.
Ked už zasadla na druhu znašku tak bol s mladym klud, no po vyliahnuti troch kusov opat po niejakom čase ako sa začali zaperovať, tak uhynuli po jednom, na poslednom som si aj všimol znamky dohryzenia tak zjavne ich skantrili rodicia.
Niečo k podmienkam, pár je umiestnený samostatne cca v kleitke 100d 40s 40v krmenie maju original pre kanariky, doplnenu troškou slnečnice, a obden, niekedy každy den, maju zelené a ovocie, zelenina.
Dá sa tomu niejako predísť aby neuhynuli aj dalšie mladé, ktore budu čoskoro?
Ďakujem za normalne odpovede.
Gloria
napsal(a):
Zdravím můžete rozepsat krmení...samička je v toku případně zda jste jim nedal ještě jedno hnízdo na víc v jednom budou mládě které by krmil sameček ve druhém samička na hnízdě. Další věc zda nemají mnoho vaječné míchanice atd vše co posléze podporuje to že je pár v toku.
Proso, lesknica, lán, lupany ovos, repka. Slnečnica. Vajcovu zmes im nedávam, iba pri kŕmení mláďat vajce na tvrdo. A zelene kŕmenie a ovocie ako som hore písal obden.
Aha nevedel som že môžu mat dve hniezda, pripadne som už niekedy čítal že niekto oddeľuje pár od seba.