Rosela penant se opakovaně škube

Rosela penant
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2022 21:05
hanastollova123

XXX.XXX.119.42

Rosela penant se mi škube, vždy když opeří začne znovu, je nemocná, nanakazí další, nebo co prosím mám udělat, zatím jsem ji dala zvlášť od ostatních, děkuji vám za radu vážení chovatelé.

18.6.2022 22:10
JoPe

XXX.XXX.82.8

hanastollova123 napsal(a):
Rosela penant se mi škube, vždy když opeří začne znovu, je nemocná, nanakazí další, nebo co prosím mám udělat, zatím jsem ji dala zvlášť od ostatních, děkuji vám za radu vážení chovatelé.

Tak neplačte, nemocná hlava jistě nikoho nenakazí, ale do chovu to už vhodné nebude. Někdy pomůže přemístění do společné velké voliéry s jinými druhy, ale často nepomůže vůbec nic, nebo jen na určtou dobu a problém se vrací.

18.6.2022 22:25
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Mám velice dobrou osobní zkušenost s přípravkem SANGRIM Briliant AV ,také se mi škubal papoušek a po pravidelném podávání se opeřil a už i krásně létal a když byly později náznaky škubání po aplikaci odezněli a dnes už je krásně opeřený a škubání je minulostí..

19.6.2022 01:02
lavice

XXX.XXX.224.145

hanastollova123 napsal(a):

Vyřadit z chovu.Jak psal jope

Přidejte reakci

Přidat smajlík