Andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky, různé barvy, vhodné do...
Dzamal
XXX.XXX.16.48
Ahoj, dva dny zpátky jsem si pořídil andulku. Ale nechce jíst ani pít, nebo ji jíst ani pít nevidím. Proto potřebuji vědět jak dlouho vydrží andluka bez jídla a pití, a jestli nepije ani nejí, nebo pije a jí mimo naše vědění?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Teprve si u vás zvyká, později vám předvede jak jí a pije-nemějte obavy.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nebyla zvyklá na otevřené misky? Jednou mi nový majitel volal taky vystrašený, že andulka nepije. A nakonec jsme došli k tomu, že se asi bojí dát hlavu do té "misky" z venku klece. Takže ji dali jídlo a pití do misky na zem a druhý den mi nadšeně volal, že už si to bere. :) A šli koupit závěsné nerezové misky do klece. ;)
Dzamal
napsal(a):
Ahoj, dva dny zpátky jsem si pořídil andulku. Ale nechce jíst ani pít, nebo ji jíst ani pít nevidím. Proto potřebuji vědět jak dlouho vydrží andluka bez jídla a pití, a jestli nepije ani nejí, nebo pije a jí mimo naše vědění?
Ty misky co tam máte jsou na h...o..... To je pro kanáry. Není na ně zvyklá. Dejte normální misku a vodu na dno a až bude zobat postupně přejděte na ty vaše nebo na závěsné, jak je psáno níže.
Dzamal
napsal(a):
Přidam jednu nevyzadanou radu. Ta bidylka dejte v kleci tak, at muze alespon poskocit ze strany na stranu. A taky jednu vetvicku pod ty misky. Na fotce to neni videt, ale tusim ze ta lisovana mikrobidylka co jsou soucasti misek jsou na andulku mala.
Uživatel s deaktivovaným účtem
libuko
napsal(a):
Přidam jednu nevyzadanou radu. Ta bidylka dejte v kleci tak, at muze alespon poskocit ze strany na stranu. A taky jednu vetvicku pod ty misky. Na fotce to neni videt, ale tusim ze ta lisovana mikrobidylka co jsou soucasti misek jsou na andulku mala.
Ano, taky bych to umělé bidýlko vyhodila úplně a větve dala tak, aby mohl popolétnout z jedné strany klece na druhou. A osobně bych mu vzala i to zrcátko. To bývá později problém (andulka se do ní zakouká a krmí ji -) často jsou z toho záněty volete, atd.).