Neoféma tyrkysová

Prodám Neofému tyrkysovou - 09/2024, sameček, cena za kus 300 kč..............
300 Kč
Dobrý den,chovám kanáry a rozhodl jsem se začít chovat neofémi.Zakoupil jsem 4 kusy,jeden pár přírodních a druhý pár modrohlavých .Pára přírodních je v pořádku,modrohlavá samička také,ale samec
k modrohlavé se mi jeví jako papoušek zpěvavý nejsem znalec přes papoušky, proto prosím dle fota zkušené chovatele o radu.Děkuji
M.O.
napsal(a):
Dobrý den,chovám kanáry a rozhodl jsem se začít chovat neofémi.Zakoupil jsem 4 kusy,jeden pár přírodních a druhý pár modrohlavých .Pára přírodních je v pořádku,modrohlavá samička také,ale samec
k modrohlavé se mi jeví jako papoušek zpěvavý nejsem znalec přes papoušky, proto prosím dle fota zkušené chovatele o radu.Děkuji
Máte samce papouška mnohobarvého.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Za mě se jedná o papouška mnohobarvého. :)
Jinak těmi přírodními neofémami myslíte jaké?
M.O.
napsal(a):
Přírodní zbarvení
Právě že neofémy jsou různé (tyrkysová, modrohlavá, bourek, ozdobná, atd.). Pak jsou u těchto druhů možné mutace.
na fotce to tipuji na tyrkysové a asi modrohlavou samici? Ale to by chtělo lepší foto.
Děkuji za radu neoféma,já tedy k této modrohlavé? koupím samce a umístím je do venkovní voliéry viz foto abych je oddělil od tyrkysových
M.O.
napsal(a):
Děkuji za radu neoféma,já tedy k této modrohlavé? koupím samce a umístím je do venkovní voliéry viz foto abych je oddělil od tyrkysových
Ano, to je neoféma modrohlavá samice.
Akorát pozor - jsou trochu náchylnější, ty ideál chovat ve vnitřní voliéře či venkovní s více chráněným záletem. 😉
Co jsem četla, ty tyrkysové by měly být odolnější.
Jinak souhlas, ty mnohobarvé chovat taky zvlášť.